Gitaristen Gezocht in Roermond

4 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Roermond"

Gitarist gezocht voor allround coverband uit regio Roermond. Wij zijn de Colorful Swing Band en zoeken een gitarist om onze band te komen versterken. Ben jij een gitarist die van alle markten thuis is dan is onze band misschien voor jouw een goede uitdaging. Onze band bestaat sinds 2015 en repeteert met onze basis bezetting elke week op donderdag. Een keer per maand repeteren wij gezamenlijk met onze blaassectie. Ons repertoire bestaat uit disco/pop/feestmuziek van de de jaren 60 tot heden. Wij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Theocputs op 26-04-2024, 175 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Dylan Quadackers en ben een 22 jarige drummer uit Roermond, Limurg. Ik ben nu al een tijdje op zoek naar muzikanten. De stijl die ik wil spelen is BluesRock(denk aan Rory Gallagher, Voltage). De bedoeling is om eigen werk te gaan maken en hiermee dan ook zoveel mogelijk on stage te gaan! Ik ben op zoek naar: -Bassist -gitarist(liefst iemand die zowel ritme of lead kan spelen en die kan zingen)... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker dq2000 op 09-08-2023, 216 keer bekeken.

Een gitarist (elektrisch en/of akoestisch) gezocht voor een nieuw te vormen band. We zoeken iemand met ervaring en van gevorderd niveau, die zich thuis voelt in Americana, blues, country, rockabilly, etc. Geen eigen werk. Optreden met enige regelmaat is het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Big Beppie op 05-03-2023, 492 keer bekeken.

Hi, Wij zijn een alternatieve rockband uit regio Roermond. Spelen voornamelijk jaren 90 rock en zijn momenteel op zoek naar een tweede gitarist. We willen snel richting optredens en hebben veel ambitie. Bij jij zowel ritmisch sterk maar kan je ook lead aan? Laat het ons... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Chris80 op 26-07-2022, 351 keer bekeken.