Bassisten Gezocht in Geldrop

2 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Geldrop"

Wij een gitarist, een zanger en een zangeres zijn een nieuw muziekproject begonnen. Om onze sound meer compleet te maken zijn we op zoek naar een basgitarist en een keyboard player die eventueel ook backing vocals willen doen. Wij spelen soft jazz en soft-rockcovers die wij op onze eigen creatieve manier ombouwen naar luisterliedjes. Ons repertoire is nog in opbouw jij kunt daar een bijdrage aan leveren. Het is de bedoeling is dat we gaan optreden in kleinere zaaltjes of huiskamerachtige muziek... Lees meer »

Bassist Gezocht in Geldrop (Brabant). Geplaatst door gebruiker jjhbindels@onsbrabantnet.nl op 13-12-2023, 287 keer bekeken.

Wave is een band bestaande uit Jip van Kollenburg, Guus Verschuuren, Jona Berkers en Jo Hennen. (de bandcoach) We willen nu nieuwe nummers gaan schrijven en we hebben al een paar keer opgetreden met covers. We zijn een band die voornamelijk bezig is met rockmuziek. (Foo Fighters, Beatles, John Mayer) Jona en Jip zijn ongeveer even oud met 20/21 en Guus is wat jonger met 16 dus we zoeken iemand die ongeveer in deze leeftijdscatagorie valt. Als je interesse hebt stuur maar een berichtje... Lees meer »

Bassist Gezocht in Geldrop (Brabant). Geplaatst door gebruiker Wave.Band op 21-09-2022, 259 keer bekeken.