Bassisten Gezocht in Tilburg

9 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Tilburg"

GEZOCHT DRUMMER en BASSIST VOOR POPROCK/SOUL BAND Hey, wij zijn MIEKS. Nog steeds zijn wij op zoek naar een bassist en drummer! Afgelopen jaar hebben we mooie shows kunnen spelen en zijn we momenteel bezig met de opnames voor onze debuut EP (en vervolg platen). We zijn een vrij nieuwe band uit... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker MIEKSofficial! op 05-02-2024, 121 keer bekeken.

Hallo, Wegens gevorderde leeftijd van onze huidige basgitarist. Zijn wij opzoek naar een basgitarist voor de Tornado rockers! wij zijn in bezit van eigen repetitie ruimte en overige benodigheden. Genre : Rock & Roll waaronder Cliff richard , elvis , the shadows etc.. kijk ook eens op onze facebook... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker heesbeentheo op 30-10-2023, 250 keer bekeken.

Wij zijn CrasHNo uit Tilburg, een 80's synthwave indiepop rock band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen wij met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat wij niet alle instrumenten gelijktijdig kunnen spelen. Wij willen graag in live... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker HNo13 op 30-10-2023, 118 keer bekeken.

Wij zijn CrasHNo uit Tilburg, een 80's synthwave indiepop rock band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen wij met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat wij niet alle instrumenten gelijktijdig kunnen spelen. Wij willen graag in live... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker HNo13 op 30-10-2023, 141 keer bekeken.

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's synthwave indiepop rock band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen wij met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat wij niet alle instrumenten gelijktijdig kunnen spelen. Wij willen graag in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker HNo13 op 30-10-2023, 169 keer bekeken.

Wij zijn een coverbandje uit regio Tilburg die nummers doen van o.a. Rage Agains the machine, Blondie, Rondé en Papa Roach. Onze leden zijn tussen 8 en 11 jaar en we missen nog een bassist die in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie zit. We hebben een repetitieruimte elke zondagochtend in Tilburg.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker MichaelB op 06-10-2023, 79 keer bekeken.

Wij zijn een muzikaal trio (mmv) bestaande uit 1 zangeres en 2 multi-instrumentalisten. Wij “ver-metalliseren”/kraken bestaande nummers en zetten deze om in een medley. Ook schrijven wij zelf onze (metal)muziek. Een setlist groeit. Denk aan Steven Wilson, Pineapple thief’s, evanescence,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Aimee93 op 13-12-2022, 280 keer bekeken.

Metal coverband Outlaw Resident is opzoek naar bassist! We zijn een coverband uit Tilburg waar gezelligheid voorop staat! Maar hard rocken, energiek zijn vinden we erg belangrijk! We spelen covers van oa. Metallica, anthrax, savatage, Motörhead en Judas Priest in een eigen jasje. We repeteren 2... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker OutlawReaident op 27-11-2022, 254 keer bekeken.