Producer Zoekt Band

Producer Zoekt Band

19 Advertenties Gevonden
Selecteer een provincie:
Gelderland (4), Limburg (2), Noord-Brabant (3), Noord-Holland (5), Overijssel (1), Utrecht (3), Zuid-Holland (1)

Ik ben op zoek naar een (rock)band die opnames/productie wil. Gaat helaas niet in mijn thuisstudio. Zit zelf in deventer, maar ben bereid te reizen. Omdat ik nog maar net begin vraag ik alleen een reiskostenvergoeding.... Lees meer »

Categorie: Producer Zoekt Band Deventer (Overijssel). Geplaatst door: max.louman op 28-12-2022, 115 keer bekeken.

Hi, Ik ben bezig met het uitbreiden van mijn studio en zoek daarvoor bands/artiesten die tracks gemixt en gemastered willen hebben. Heb je opnames gemaakt in je eigen thuisstudio/repetitiehok en wil je deze professioneel... Lees meer »

Categorie: Producer Zoekt Band Eindhoven (Noord-Brabant). Geplaatst door: dennisjansen93 op 04-12-2022, 91 keer bekeken.

Ik ben Niek en ik wil professioneel producer worden. Ik zoek bands om opnames van te maken. Ik heb een tijd geleden het conservatorium afgerond en wil ervaring opdoen in de 'studio' (repetitieruimte is ook top). Ik ben... Lees meer »

Categorie: Producer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Niek Lathouwers op 10-11-2022, 152 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid)... Lees meer »

Categorie: Producer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: VOY.Ruben op 24-10-2022, 138 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een medeoprichter voor een nieuw platenlabel waar we samen het label runnen en nieuwe acts en artiesten kunnen ondertekenen en ontwikkelen. Het oprichten van een nieuw label betekent ook het oprichten en... Lees meer »

Categorie: Producer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: PieYno op 10-07-2022, 330 keer bekeken.