Producer zoekt Band in Overijssel

3 Advertenties Gevonden in "Producer zoekt Band in Overijssel"

Geachte getalenteerde Zangeressen, Rappers en Zangers, Wij stellen onze professionele diensten als gerenommeerde liedjesschrijver en muziekproducent graag aan u voor. Als artiest loopt u mogelijk tegen obstakels aan bij het creeren van tracks met radiopotentieel. Het kan lastig zijn om een echte hit te schrijven en te produceren. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om u te begeleiden, gezamenlijk een nummer te componeren en het naar uw smaak, genre en unieke stemgeluid... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker DaynhaSoundStudio op 18-10-2023, 139 keer bekeken.

Ben jij een producer die meer met z'n/haar beats wil doen, neem dan contact op met me via memdepay@hotmail.com. Man 30 jaar, beginnende creatieve tekstschrijver/rapper/storyteller. Het lijkt me leuk om samen te werken, agz m'n oude producer helaas gestopt is. Neem vrijblijvend contact op, ik kijk er naar... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Slice op 02-08-2023, 129 keer bekeken.

Ik maak opnames van bands. Ik heb een mobiele (16 sporen) studio zodat ik op jullie locatie kan opnemen, dit kan ook buiten Deventer. Ik zal eerst vrijblijvend langskomen om te kijken wat de wensen zijn en de mogelijkheden van de ruimte in te schatten. Zelf heb ik al jaren ervaring met het opnemen van mijn eigen muziek en zowel als artiest als als engineer ervaring opgedaan in professionele studios. Ik vraag €90 per dag.... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker max.louman op 20-02-2023, 110 keer bekeken.