Producer zoekt Band in Gelderland

2 Advertenties Gevonden in "Producer zoekt Band in Gelderland"

Ik zoek bandjes/producers om te mixen. Inmiddels durf ik te stellen dat ik de kennis heb om je productie naar een hoger plan te tillen. Ik mix nagenoeg alles, behalve dance, trance en andere aanverwante genre's. Om mijn netwerk/c.v. te vergroten doe ik de eerste 2 tracks gratis. Als het meer tracks zijn kan het in overleg. Omdat het ook nog een opstartfase van mijn praktijk behelst geldt 'Niet goed, geld terug', maar ik werk door tot iedereen tevreden is. kijk voor meer informatie op... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Niek Lathouwers op 30-01-2024, 48 keer bekeken.

Hey, Ik ben Sander (53) en woon in de buurt van Arnhem en Nijmegen. Ik heb als bassist veel ervaring op semi-pro level: van kroeg tot theater en van studio tot TV-show! Ik ben handig met band-socials (FB/Insta/YT), websites, documentbeheer (rider e.d.), live visuals, DAW (backingtracks) etc. Ik zoek een plek waar ik het liefst al het bovenstaande kan toepassen, maar een deel is ook goed! ;) Denk b.v. aan een goed lopende band, covers/eigen werk maakt niet uit. Ik wil optreden, dus geen... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Nijmegen/Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker debassistvan op 24-07-2023, 121 keer bekeken.