Producer zoekt Band

16 Advertenties Gevonden in "Producer zoekt Band"

Hoi muzikanten, Willen jullie een mooie demo video laten maken of een optreden laten opnemen op video? Dit kan ik tegen een kleine vergoeding voor jullie verzorgen. Omdat ik zelf jarenlang in bands gezeten heb, weet ik precies wat er bij komt kijken als je een goede opname wilt maken. Ik ben in het... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RemcoN op 21-11-2023, 38 keer bekeken.

Hoi, ik ben een muziek producent en kan zowat elk genre maken, al ben ik wat minder goed in hip-hop genres. Ik gebruik de piano, gitaar en zang bij mijn nummers. Mijn beste nummers staan niet op het internet, maar de link voor de Spotify staat alsnog bij het website sectie. Kom maar met een verzoek... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Lucas Dings op 15-08-2023, 113 keer bekeken.

Ben jij een producer die meer met z'n/haar beats wil doen, neem dan contact op met me via memdepay@hotmail.com. Man 30 jaar, beginnende creatieve tekstschrijver/rapper/storyteller. Het lijkt me leuk om samen te werken, agz m'n oude producer helaas gestopt is. Neem vrijblijvend contact op, ik kijk... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Slice op 02-08-2023, 98 keer bekeken.

Hallo daar! Zijn jullie net zo gek als ik op muziek en samen mooie dingen maken? Lees dan vooral even verder. Ik heb al veel muziek uitgegeven en ben op een professionele manier met muziek in de weer. Ik heb mezelf zojuist omgeschoold naar project mixer en producer. Voorheen produceerde, mixte en... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Alle (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bijls Studio op 13-07-2023, 112 keer bekeken.

Beste zanger(es), band of rapper, Mijn naam is Floris, ik ben producer en songwriter. Ik ben op zoek naar artiesten en bands die eigen muziek willen opnemen en uitbrengen. Ik kan je helpen bij het creatieve proces, het opnemen en mixen/masteren. Naast produceren ben ik zelf ook muzikant (drums,... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TheCheapShades op 11-07-2023, 116 keer bekeken.

Hi, Ik ben bezig met het uitbreiden van mijn studio en zoek daarvoor bands/artiesten die tracks gemixt en gemastered willen hebben. Heb je opnames gemaakt in je eigen thuisstudio/repetitiehok en wil je deze professioneel gemixt hebben? Ik werk graag aan je muziek. Reach out als je materiaal wil... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker dennisjansen93 op 04-04-2023, 103 keer bekeken.

Ik maak opnames van bands. Ik heb een mobiele (16 sporen) studio zodat ik op jullie locatie kan opnemen, dit kan ook buiten Deventer. Ik zal eerst vrijblijvend langskomen om te kijken wat de wensen zijn en de mogelijkheden van de ruimte in te schatten. Zelf heb ik al jaren ervaring met het opnemen... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker max.louman op 20-02-2023, 93 keer bekeken.

Best bekeken in "Producer Zoekt Band"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!