Producer zoekt Band in Zuid-Holland

5 Advertenties Gevonden in "Producer zoekt Band in Zuid-Holland"

Wil je jouw muziek laten klinken als een professionele hit, maar heb je een budget dat meer past bij een opkomende artiest? Dan ben je bij Fletronix Studios aan het juiste adres! We zijn een muziekstudio die zich inzet om hoogwaardige opnamen en producties voor singer-songwriters en bands... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DaanFletterman op 18-02-2024, 61 keer bekeken.

Hi there! my name is Fabian, 30, and I recently started producing music. So far it has been guitar based (metal/punk) drum and bass. Previously I was in a folk duo (I play the guitar, my friend was singing), called Bootmen Ramble: https://soundcloud.com/bootmenramble I'm looking for 2 things: 1)... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fabi op 21-01-2024, 65 keer bekeken.

Hey, Ik ben Pari en ben 15 jaar oud. Ik zing en rap en dans al heel me leven, als ik zing en dans wou ik dat ik een producer had en wou ik dat de liedjes van mij waren, ik zoek een producer die samen met mij liedjes wilt maken en uitbrengen. Een producer van 20/30 En die eenbeetje modern is want ik... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Zuid-Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Pari op 18-01-2024, 81 keer bekeken.

Hallo beste medemuzikanten, mijn naam is Thomas en ik wil mensen een dienst bewijzen door hun liedje te mixen. Ik heb de opleiding to producer/mixer afgerond en wil graag jou nummer(s) mixen. SIDENOTE: Ik bied mij puur alleen aan voor mixen en niet voor de recording proces Als je nog audiofiles... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker thomasx28 op 13-02-2023, 168 keer bekeken.