Accordeonles


6 Advertenties Gevonden in "Accordeonles"

Accordeonles en lessen balkanmuziek door bevlogen, gediplomeerd docente in Amsterdam Zuid. Een instrument leren spelen kan op iedere leeftijd, er is veel plezier uit te halen door jong en oud(er) en het is dus nooit te laat om te beginnen. Ook voor meer diepgang in bijvoorbeeld Balkan- of klezmermuziek bent u hier bij de juiste persoon. Ik, Ellen... Lees meer »

Categorie: Accordeonles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: EllenAccordeon, 3711 x bekeken.

Hallo! Ik ben een professionele accordeonist en ik geef al een aantal jaren accordeonles aan leerlingen uit verschillende leeftijdsgroepen en muziekstijlen. Voor meer informatie, neem maar een kijkje op mijn website en arzel niet om contact met mij op te... Lees meer »

Categorie: Accordeonles Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: Nikola Spasic, 1065 x bekeken.

Hoi! Mijn naam is Rolf, ik heb popmuziek gestudeerd (CvA) en werk graag met gemotiveerde leerlingen. Wil je ook graag les krijgen en ontdekken hoe jij een betere singer-songwriter wordt? Stuur dan een mail naar: rolfsongwriting@gmail.com Les tarieven: 30 min: € 12,50,- 60 min: € 25,00,-... Lees meer »

Categorie: Accordeonles Naarden (Noord-Holland). Geplaatst door: rubenzingen, 1694 x bekeken.

Bij Muziek-Idee kan jong en oud terecht voor (onder andere) gitaar- en basgitaarles, drumles, zangles, piano- en keyboardles, Accordeonles, blokfluitles, saxofoonles, dwarsfluitles, klarinetles, vioolles, trompetles, en producer-les. Bovendien kunnen we voor onderwijsinstellingen allerlei workshops op maat verzorgen, op het gebied van zang, dans... Lees meer »

Categorie: Accordeonles Tilburg (Brabant). Geplaatst door: muziekidee, 3850 x bekeken.