Zangles

Zangles

79 Advertenties Gevonden
Provincie:
Drenthe (1), Friesland (1), Gelderland (9), Groningen (2), Limburg (1), Noord-Brabant (13), Noord-Holland (23), Overijssel (4), Utrecht (12), Zuid-Holland (13)

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privĂ© lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privĂ©lessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat... Lees meer »

Categorie: Zangles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Emira van de meer , 156 x bekeken.

Ben je ambitieus, jonger dan 50 jaar en hou je van zingen? Kom dan donderdagmorgen om 10.30 uur naar De Hoeksteen in Leidsche Rijn. We beginnen met een kopje koffie of thee en praten wat. Om 11.00 uur gaan we zingen. Licht klassiek repertoire, tweestemmig en driestemmig. We sluiten ook weer af met koffie of thee. Tijdens het inzingen krijg je tips... Lees meer »

Categorie: Zangles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Nelly van den Broek, 1258 x bekeken.

Zangles in Roosendaal gezocht? Wil beter leren zingen maar je zoekt een docent of coach? Dan ben je bij Sophie Mol helemaal aan het juiste adres! We gaan samen werken aan je zangtechniek/ En als je wil help ik je ook je... Lees meer »

Categorie: Zangles Roosendaal (Noord-Brabant). Geplaatst door: Sophie Mol, 438 x bekeken.

Voor iedereen die het leuk vindt om te zingen! Of je het nu een leuke hobby vindt, of graag toelating wil doen voor het conservatorium. Iedereen is welkom! Ik ben Esther van Harten en ik heb de bachelor Muziektheater Klassiek afgerond op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Momenteel studeer ik daar verder aan de Master of Music, richting... Lees meer »

Categorie: Zangles Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: esthervharten, 501 x bekeken.

Wat is jouw doel? Je kinderen in slaap zingen, die ene hoge noot halen, een vollere, sterkere stem? Of wil je werken aan songs voor je band, oefenen voor een auditie of voor een koor? Ik help je graag om je doel te bereiken! Ik geef les volgens de methode van het Institute of Vocal Advancement (IVA), deze helpt je om op een ongedwongen en... Lees meer »

Categorie: Zangles Breda (Noord-Brabant). Geplaatst door: Laurazingt, 413 x bekeken.