Zangles

71 Advertenties Gevonden in "Zangles"

Belcanto, 'schone zang', 'mooi zingen' in het Italiaans. Hou je van zingen en ben je ambitieus? Wil je zangtechnisch meer uit je stem halen? Kom dan naar Buurtcentrum Hoge Weide. We zingen licht klassiek repertoire waarbij we deze zangstijl toepassen. We werken aan onze ademhaling, houding en vooral aan stemvorming. Het is fijn als je van blad... Lees meer »

Categorie: Zangles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Nelly van den Broek, 1525 x bekeken.

Zangles lichte muziek, alle stijlen en op alle niveau's, voor alle leeftijden. Ook klassiek zang mogelijk. De zanglessen stem ik af op jouw wensen en mogelijkheden. Dus zowel hulp bij het instuderen van je koorpartijen, de nummers van je band doornemen, je eigen geschreven songs zingen, de nieuwste releases leren meezingen, audities voorbereiden,... Lees meer »

Categorie: Zangles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: binkirene, 1706 x bekeken.

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat... Lees meer »

Categorie: Zangles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Emira van de meer , 343 x bekeken.

Voor iedereen die het leuk vindt om te zingen! Of je het nu een leuke hobby vindt, of graag toelating wil doen voor het conservatorium. Iedereen is welkom! Ik ben Esther van Harten en ik heb de bachelor Muziektheater Klassiek afgerond op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Momenteel studeer ik daar verder aan de Master of Music, richting... Lees meer »

Categorie: Zangles Tilburg (Brabant). Geplaatst door: esthervharten, 793 x bekeken.

Wat is jouw doel? Je kinderen in slaap zingen, die ene hoge noot halen, een vollere, sterkere stem? Of wil je werken aan songs voor je band, oefenen voor een auditie of voor een koor? Ik help je graag om je doel te bereiken! Ik geef les volgens de methode van het Institute of Vocal Advancement (IVA), deze helpt je om op een ongedwongen en... Lees meer »

Categorie: Zangles Breda (Brabant). Geplaatst door: Laurazingt, 655 x bekeken.

Wil jij ook zangles, maar weet niet bij wie of wat kijk dan gerust op mijn website wat ik jou te bieden hebt. Lijkt het jou wat, wat natuurlijk super gaaf zou zijn. Stuur mij dan gerust een berichtje of meld je aan op... Lees meer »

Categorie: Zangles Barneveld (Gelderland). Geplaatst door: Ilse Bakker, 655 x bekeken.

Zing je graag en wil je meer leren over adem, dictie en interpretatie? Neem dan eens contact op. Dit kan door te bellen naar 06 12 61 44 95 of door te mailen naar info@mariekevanderhave.nl. Prijs en tijden in overleg. Marieke (afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium) is een zang- en muziektheaterdocent uit... Lees meer »

Categorie: Zangles Westervoort (Gelderland). Geplaatst door: Marieke van der Have, 1962 x bekeken.