Trompetles

Trompetles

8 Advertenties Gevonden
Provincie:
Noord-Brabant (1), Noord-Holland (1), Overijssel (1), Utrecht (3), Zuid-Holland (2)

MUZIEKSCHOOL VOOR BLAZERS. *Muzieklessen op maat* Wilt u lessen per keer volgen, dat kan natuurlijk ook. vraag naar de mogelijkheden: Lestijden: 30 – 45 of 60 minuten vraag naar de mogelijkheden. *Tijdens de schoolvakanties is er geen les. *Methodes: horen lezen spelen koper alle delen Arban Methode alle delen Jazz — Pop — Funk ect.... Lees meer »

Categorie: Trompetles Leersum (Utrecht). Geplaatst door: gerard1961, 2527 x bekeken.

Trompet spelen is spannend. Veel genres om te ontdekken! Wil je beginnen met het leren van de trompet? Misschien speel je al een aantal jaren maar wil je je techniek en ademhalingsvaardigheden verbeteren of een nieuw genre leren? Ik ben Alberto en ik zal je helpen je muzikale doelen te bereiken met een programma op maat. Mijn aanpak is om... Lees meer »

Categorie: Trompetles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Bom-B, 322 x bekeken.

.Mijn naam is Ronald Arkesteijn,51 jaar, en speel al trompet sinds mijn 13e. In het verleden heb ik succesvol lesgegeven bij diverse orkesten, en geef nu bij mij thuis of bij de leerling zelf priveles aan zowel beginners als gevorderden. Het voordeel van priveles is dat je de volle aandacht van mij krijgt op het gebied van trompet spelen. Verder... Lees meer »

Categorie: Trompetles Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door: ronark, 4605 x bekeken.

Kent u dat? U wilt wel muziekles, maar dan moet u reizen, oppas voor de kinderen regelen of uw kinderen wegbrengen naar de muziekschool? Dat hoeft niet meer! Met trompetles aan huis komt er een gediplomeerd docent bij u thuis voor de muziekles. Wij bieden u muziekles, volledig op maat, bij u thuis, wanneer het u uitkomt en dat alles voor een... Lees meer »

Categorie: Trompetles Deventer (Overijssel). Geplaatst door: Guidocornet, 4350 x bekeken.

Ik ben een Trombonist uit Engeland woonachtig in Utrecht. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van jazz, pop en wereldmuziek professioneel. Ik heb ook 20 jaar ervaring in het lesgeven mensen van alle niveaus en leeftijden. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Lessen kunnen een half uur voor beginners. I am a Trombonist from England... Lees meer »

Categorie: Trompetles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: 1998jay, 4104 x bekeken.