Vioolles

Vioolles

33 Advertenties Gevonden
Provincie:
Drenthe (1), Groningen (1), Noord-Brabant (4), Noord-Holland (12), Overijssel (1), Utrecht (3), Zuid-Holland (11)

MET PLEZIER VIOOL LEREN SPELEN? BENIEUWD NAAR JE MUZIKAAL TALENT? DE VIOOLSCHOOL IN RHOON - VIOOLLES VAN SILVAIN KROON Een zeer enthousiaste vioolleraar met veel ervaring in het lesgeven aan alle leeftijden. Voorop staat het speelplezier! Samen werken we aan het ontwikkelen van je vaardigheden op dit prachtige instrument. Ik ben een enthousiaste,... Lees meer »

Categorie: Vioolles Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door: info@vioolschool.nl, 58 x bekeken.

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je Viool? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je... Lees meer »

Categorie: Vioolles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Emira van de meer , 222 x bekeken.

De vioolhoek is een muziekschool met ervarend docenten die vioolles en altvioolles biedt aan leerlingen van iedere leeftijd en elk niveau. Of je net begint, of al jaren speelt, kan je van ons de kunst in jezelf ontdekken! Ik ben Gabriel Hernández Dionis en ik ben de hoofd viool- en altviooldocent bij de Vioolhoek. Ik wil graag mijn kennis van de... Lees meer »

Categorie: Vioolles Assen (Drenthe). Geplaatst door: Vioolhoek, 537 x bekeken.

Zit je viool al jaren onder het stof en wil jij hem eindelijk weer spelen? Misschien heb je aan een nieuwe hobby begonnen tijdens de pandemie en wil je daar beter in worden. Hoe dan ook, ik ben er om jou te helpen het beste uit je mooie instrument te halen! Laten we samen een keer afspreken om te kijken wat je interesses en ambities zijn en hoe... Lees meer »

Categorie: Vioolles Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door: renancito, 350 x bekeken.

Vioolles in Amsterdam-Noord. Wil je het viool spelen weer oppakken? Of heb je altijd viool willen spelen maar is het er nooit van gekomen? Wil je je meer verbonden voelen met je viool? Zit je perfectionisme de lol in viool spelen wel eens in de weg? Focus ligt op spelen met plezier en ontspanning en samenspel. Ook het werken aan orkestpartijen is... Lees meer »

Categorie: Vioolles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Irene Nas, 366 x bekeken.