Klarinetles

Klarinetles

4 Advertenties Gevonden
Provincie:
Overijssel (1), Utrecht (2), Zuid-Holland (1)

Mijn naam is Mascha Hoogendoorn en ik geef met veel plezier klarinetles. Ook es-, en bas-klarinet is mogelijk. Door mijn jarenlange ervaring als docent en klarinettist in musicals en kamermuziek, ben ik veelzijdig en kan ik je veel leren. De eerste les bespreken we samen wat je graag zou willen leren, en hoe ik je daarmee kan helpen. Jonge... Lees meer »

Categorie: Klarinetles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Mascha Hoogendoorn, 2500 x bekeken.

Beste beginnende klarinetist! Wil je graag muziek maken, noten leren lezen en klarinet leren spelen? Dan heb ik goed nieuws! Misschien kom ik je binnenkort wel lesgeven. Op een makkelijke manier kun je snel en leuk liedjes leren spelen en muziek maken. Een eigen klarinet is wel een vereiste, maar dat is natuurlijk ook veel handiger als je wilt... Lees meer »

Categorie: Klarinetles Enschede (Overijssel). Geplaatst door: A.willemstein, 2986 x bekeken.

Ik geef les aan klarinet-blazers, met als specialisme de basklarinet. Voor gevorderden en beginners. Basis techniek, muziektheorie, solfege, improvisatie, extended technieken. Bladmuziek.... Lees meer »

Categorie: Klarinetles Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: henk.s.bakker, 1999 x bekeken.

Ik vind lesgeven erg leuk, dus ook aan jou. Ik heb veel ervaring met jong en oud. Veel 35 plussers starten nog bij mij. Ik hou van bijna alle stijlen muziek. Duits en Frans... Lees meer »

Categorie: Klarinetles Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door: Peter Koetsveld, 3196 x bekeken.