Psychedelic-garage-punk band (Utrecht)

Psychedelic-garage-punk band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker tvanbreukelen op 20-09-2022, 235 keer bekeken.

Hi, ik wil een band beginnen in de richting psychedelic-garage-punk met lekker veel distortion, galm en delay.
Ik ben drummer, maar kan ook overweg als bassist of gitarist. Als drummer heb ik jaren band/podiumervaring in de bands Jacky Heretic en Kelsey (compleet andere vibe though).
Waar ik momenteel door geïnspireerd wordt zijn bijv. Metz, Slift, Dead Vibrations, The Black Angels, the Psychic Monks, David Lynch. Ik heb ook redelijk wat ervaring met muziekproductie en ben momenteel mn eigen muziekstudio aan het bouwen in Utrecht. Daar wil ik straks gaan repeteren en opnemen.
Ik ben op zoek naar een goede frontman en een of twee andere muzikanten (gitarist/bassist/drummer) en om een band mee te vormen. Idee is om samen te schrijven aan eigen werk, muziek op te nemen en live te spelen.

Graag alleen reactie als je genoeg tijd hebt om elke week wat tijd te investeren voor bijv. repetities of schrijfsessies. Ik heb geen haast dus reageer gerust als deze oproep er al een tijdje op staat.