Zanger/Zangeres gezocht voor nieuw op te richten Cover/Feest Band (Rotterdam)

Zanger/Zangeres gezocht voor nieuw op te richten Cover/Feest Band

In Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker nwondergem op 19-06-2023, 408 keer bekeken.

Zangers en Zangeressen Opgelet!

Ben jij klaar om de stem van een gloednieuwe band te zijn? Ik ben op zoek naar dé zanger of zangeres die het cover circuit wilt bestormen.

Wat gaan we doen?

We zijn een nieuw op te richten band die de harten van het publiek sneller wil laten kloppen met knallende covers. Echter houden we het niet bij spelen van 1 genre maar gaan we alle genres langs, als het een hit is spelen we het! Daarnaast gaan we voornamelijk medleys spelen zodat de show lekker achter elkaar doorloopt.

Showtime!

Maar we willen niet zomaar muziek maken; we willen een SHOW neerzetten! Met jouw stem als het stralende middelpunt van onze performance, willen we het publiek een ervaring geven die ze niet snel zullen vergeten.

Ambities zonder grenzen!

Onze ambities zijn hoog; we willen overal en nergens spelen, en zo vaak als mogelijk. Festivals, dorpsfeesten, bruiloften, je noemt het maar op – we willen de wereld veroveren met onze sound.

Geen tijd te verliezen!

Ik wil zo snel mogelijk het podium op en lekker veel shows spelen! Ben jij tussen de 20 en 40 jaar en heb jij de drive, passie, en vocale talenten om het publiek te betoveren en samen een fantastische show neer te zetten?

Dan ben JIJ de zanger of zangeres die ik zoek!

Neem snel contact op en wie weet zien wij elkaar snel in de oefenruimte.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar