New-wave band Transmission zoekt een zanger (Leiden)

New-wave band Transmission zoekt een zanger

In Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Transmission op 12-09-2022, 182 keer bekeken.

Wegens het vertrek van onze zanger zijn we per direct op zoek naar een vervanger. Transmission is een band die al bijna 10 jaar bestaat.
Wij zijn vijftigers, ervaren muzikanten met ruime podium ervaring en zijn gek op new-wave muziek uit de jaren 80. We spelen onder andere nummers van Joy Divison(oa. Transmission!), Gary Numan, The Sound, The Cure, Simple Minds, The Stranglers, Sisters of Mercy en vele anderen.
Heb je een stem die past bij dit repertoire, reageer dan!
UIteraard wordt de setlist democratisch besloten. Dus als je een leuk nummer wilt spelen dan is daar ruimte voor! We repeteren 1 avond in de week (vrijdag) en het streven is om zo nu en dan optredens te doen in de regio. Onze optredens bij De Paap in Den Haag zijn inmiddels favoriet bij de new-wave liefhebbers. Het repeteren vindt plaats in Leiden, Katwijk of Alphen ad RIjn, ook dit besluiten we gezamenlijk. Verder vooral veel plezier hebben en soms elkaar opbouwend feedback geven zodat we allen beter worden.