Zangers en Zangeressen Gezocht in Hoofddorp

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp"

Yoo, Wij zijn 2 vrienden die graag een king gizzard-esque jamrock band zouden willen beginnen. Een mengelmoes van psychedelische rock, punk, pop, funk, jazz en meer met nummers die veels te lang door gaan en ruimte voor jams. andere bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld: Radiohead, Pink Floyd, MGMT, Stevie Wonder, Weather Report, we zijn vooral opzoek naar: -Zangers -Bassist -Drummer -Gitarist Maar eigelijk is alles welkom! Stuur vooral een bericht... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Turboklaar op 16-03-2023, 167 keer bekeken.

De groep MoreCity Project uit Hoofddorp zoekt een zangeres. Wij zijn met; twee zangers, twee gitaristen, een bassist en een drummer. Gemiddelde leeftijd 65. Wij zijn bezig om een nieuw theaterprogramma te ontwikkelen waarbij de focus zal liggen op de Americana muziek, maar ook country en country rock. We houden erg van close harmony zang. Onze doelgroep zijn mensen die graag naar buurt-, dorpshuizen en kleine theaters komen om daar een fijne muziekmiddag te hebben. We treden gemiddeld 15 keer... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Morecityproject op 16-09-2022, 212 keer bekeken.