Zangers en Zangeressen Gezocht in Hoofddorp

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp"

Yoo, Wij zijn 2 vrienden die graag een king gizzard-esque jamrock band zouden willen beginnen. Een mengelmoes van psychedelische rock, punk, pop, funk, jazz en meer met nummers die veels te lang door gaan en ruimte voor jams. andere bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld: Radiohead, Pink Floyd, MGMT, Stevie Wonder, Weather Report, we zijn vooral opzoek naar: -Zangers -Bassist -Drummer -Gitarist Maar eigelijk is alles welkom! Stuur vooral een bericht... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Turboklaar op 16-03-2023, 109 keer bekeken.

De groep MoreCity Project uit Hoofddorp zoekt een zangeres. Wij zijn met; twee zangers, twee gitaristen, een bassist en een drummer. Gemiddelde leeftijd 65. Wij zijn bezig om een nieuw theaterprogramma te ontwikkelen waarbij de focus zal liggen op de Americana muziek, maar ook country en country rock. We houden erg van close harmony zang. Onze doelgroep zijn mensen die graag naar buurt-, dorpshuizen en kleine theaters komen om daar een fijne muziekmiddag te hebben. We treden gemiddeld 15 keer... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Morecityproject op 16-09-2022, 162 keer bekeken.

Beste dames, Wij zijn Europa's enige echte Kool & the Gang Tribute band. Wij spelen een groot repertoire van Kool & the Gang liedjes (live versies). De band bestaat uit een drummer, gitarist, bassist, toetsenist, saxofonist, trompettist en leadzanger. De bandleden komen uit verschillende uithoeken van het land. Repeteren doen wij momenteel om de 14 dagen in Aalsmeer. Doelstelling is een show op te zetten voor o.a theaters en festivals. Op het moment zoeken wij nog 2 achtergrond zangeressen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker K&tG; op 21-04-2022, 263 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Noord-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!