Zangers en Zangeressen Gezocht in Alkmaar

12 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar"

Onze gezellige cover band (leeftijdsgroep 30-55 jr) is opzoek naar een zangeres die onze frontzanger ondersteunt en tevens ook zelf (delen van) nummers zingt (rock, pop, blues, Top2000, ..). We hebben enige podiumervaring, maar helaas nog niet zo veel. Het idee is om jaarlijks iets van 5 tot 10... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Boekel op 15-02-2024, 197 keer bekeken.

Muziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Dreams Project op 05-02-2024, 124 keer bekeken.

Hi iedereen, Wij zoeken per direct een vocalist (m/v/x) om onze band compleet te maken en ons repertoire verder op te bouwen. Eigen inbreng is meer dan welkom, er zijn ook al wat ideΓ«en voor teksten en zanglijnen. We spelen metal met prog/thrash invloeden. We schrijven eigen nummers en oefenen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MPvanderSteen op 23-05-2023, 181 keer bekeken.

Ik zoek mensen om een (semi) akoestisch reportoire mee op te bouwen. Kun je zingen, gitaar, basgitaar, mandoline, etc. Ik hou van Americana en zie dat vrij breed. Ik speel graag fingerstyle gitaar en zing graag een tweede stem. Als het je wat lijkt kunnen we eens afspreken. Frans: 06 13892185... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker speijk@quicknet.nl op 28-12-2022, 338 keer bekeken.

Ben jij gek op zingen, dansen en het entertainen van mensen? Ben jij een teamplayer? Sta je graag in de belangstelling? Houd je van gezelligheid Γ©n heb je op vrijdagavond de tijd om te repeteren? Kom dan eens kijken bij ons tijdens een repetitie in de Rietschoot te Koedijk, misschien ben jij wel... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Pop en showkoor Heartbeat op 28-12-2022, 219 keer bekeken.