Pop- en showkoor Heartbeat zoekt zangeressen. (Alkmaar)

Pop- en showkoor Heartbeat zoekt zangeressen.

In Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Pop en showkoor Heartbeat op 28-12-2022, 220 keer bekeken.

Ben jij gek op zingen, dansen en het entertainen van mensen? Ben jij een teamplayer? Sta je graag in de belangstelling? Houd je van gezelligheid én heb je op vrijdagavond de tijd om te repeteren? Kom dan eens kijken bij ons tijdens een repetitie in de Rietschoot te Koedijk, misschien ben jij wel een nieuwe Heartbeater in de dop! Ons repertoire bestaat uiteraard uit popmuziek en is heel divers.

We zijn een ambitieus en gezellig koor onder leiding van dirigent/ zangcoach Olaf van Rijn. Het koor telt 23 leden en wordt begeleid door een fantastische eigen live-band! Er is een aantal unieke arrangementen voor ons gemaakt, heel gaaf om die te mogen zingen! Elke twee jaar presenteren we een nieuwe show waarbij de koorleden uitgedaagd worden om zang te combineren met een stukje theater en choreografie. Daarnaast doen we geregeld mee aan korenfestivals en lokale evenementen. We repeteren elke vrijdagavond vanaf 19.30 in De Rietschoot te Koedijk (bij Alkmaar). Kom eens langs!