Nina's Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist (Alkmaar)

Nina's Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist

In Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 10-02-2024, 77 keer bekeken.

Hoi!

Leuk dat je onze advertentie leest. Wij zijn Nina's Kitchen, bestaande uit Bart op drums, Guido op bas, Peter op gitaar en natuurlijk Nina, frontwoman en zang. Maar er is nog ruimte voor meer!

In de huidige formatie zijn we intussen een paar maanden bijeen. We bouwen al een aardige setlist, maar input hierbij is altijd welkom. Om je een idee te geven: onze muziek varieert van Rage against the Machine tot aan Bon Jovi, van Nirvana tot aan The black Keys, en van Judas Priest tot aan Maneskin. Het zit dus met rake rockpunches en de nodige grunge vooral in de rockhoek. Behalve juweeltjes van toen en nu hebben we ook eigen nummers die we overigens nog verder willen uitwerken en aanvullen.

We willen een breder, vollediger geluid en zijn daarom op zoek naar een zanger en een gitarist of toetsenist. Voorkeur gaat uit naar een mannelijke stem, complementair aan die van Nina. Extra voorkeur gaat uit naar iemand die daarnaast ook gitaar of toetsen speelt, maar dit is bepaald niet een harde eis. Heb je een mooie rockstem, zijn we blij met je!

Voorkeur leeftijdscategorie hebben we niet zozeer. Wijzelf zitten in die van veertig, neigend naar de vijftig, maar ben je nou een stukje jonger of ouder is dat helemaal prima. Interesse? Stuur ons een bericht!

Nina's Kitchen