Zangers en Zangeressen Gezocht in Hoorn

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Hoorn"

Zanger zoekt zanger. Na diverse pogingen die helaas op niets uit zijn gelopen probeer ik het gewoon nog een keer. Er moet toch ergens een zanger zijn in Noord Holland die net als ik gewoon wil zingen. Ik ben dan ook op zoek naar een zanger die samen met mij als duo(zonder instrumenten) wil optreden op feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten etc. Gewoon knallen met een MP4 of orkestband. Ik heb zelf alle spullen, van geluid tot een complete show alsmede alle mogelijkheden om nummers af te spelen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jos Bakker op 28-04-2024, 192 keer bekeken.

Wie o Wie wil graag werken aan nieuw materiaal? Waarvan zang en tekst vaak nog ontbreken. Ik componeer liedjes waarvan de laatste Zouk georienteerd zijn, maar ook soul & disco komen voorbij. Laat me maar weten of je geinteresseerd bent! Er staan wat demo's op soundcloud en m'n website. Maar ook werken aan nieuw materiaal is altijd welkom.... Dank alvast. Grt Roland... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker rolandroosmusic op 15-04-2023, 186 keer bekeken.