Zangers en Zangeressen Gezocht in Zaanstad

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zaanstad"

Hallo wij zijn Rosedale, een 5 koppige cover band met een stevige muzikale basis op zoek naar extra vocale versterking naast onze zangeres. Ons repertoire varieert van Anouk tot ZZ-top, zowel oldies als meer recentere muziek. Gemiddelde leeftijd boven de 50 maar daarom niet minder enthousiast en……. met een schat aan ervaring. Het is onze bedoeling dat jullie samen afwisselend de lead partijen voor je rekening nemen, en als je ook backing kunt zingen is dat helemaal mooi meegenomen. We... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker rosedale-music op 17-11-2022, 226 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, Wij zijn Magnefix een jonge Hard Rock band uit de zaanstreek. We zijn momenteel met zn 4en 2 gitaristen, bassist en een drummer, en wij zoeken dus nog een gemotiveerde zanger!! We zoeken iemand die tussen de 16 - 18 jaar oud, is ietsje ouder is natuurlijk geen probleem. We schrijven voornamelijk eigen nummers er staat ook al 1 nummer online waar onze drummer zingt. Maar we hebben toch liever een zanger die alleen op de zang focust! Onze influences zijn: AC/DC, Guns 'n... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Magnefix op 31-05-2022, 55 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Noord-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!