Vocal jazz group “Take Eight” zoekt zangeres (Mierlo)

Vocal jazz group “Take Eight” zoekt zangeres

In Zanger / Zangeres Gezocht in Mierlo (Brabant). Geplaatst door gebruiker october op 16-03-2023, 154 keer bekeken.

“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale jazzy arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones.
We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een hoog niveau te concerteren, maar doen het puur uit plezier. We zingen meestal vierstemmig: SATB met veel afwisseling in solo’s. Repetities zijn op woensdagavond, gemiddeld 1x per twee weken, in het Brabantse Mierlo, thuis bij de muzikaal leider. Een kleine contributie wordt gevraagd.
Omdat een van de 2 sopranen gaat stoppen zoeken we naar een goede, ervaren jazz-sopraan, die bereid is om ook thuis, buiten de repetities om, te werken aan het instuderen van repertoire. Het liefst zouden we iemand willen verwelkomen tussen 40-55 jaar jong. Zij moet een goede jazzy solo neer kunnen zetten; een ruim stembereik hebben en zelfstandig in SATB vorm, de eigen (sopraan)partij kunnen zingen en…. vooral ook passen binnen de (vrienden)groep… Daar hechten we grote waarde aan. Interesse? Neem een kijkje op onze website www.takeeight.nl en neem contact op met Ruud van Vlerken(muzikale leider) tel. 0492 662925 of schrijf rapmvanvlerken@gmail.com .

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Mierlo: