NIEUWE ZANGER(ES) GEZOCHT. Rockband met eigen werk. (Breda)

NIEUWE ZANGER(ES) GEZOCHT. Rockband met eigen werk.

In Zanger / Zangeres Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ariann op 10-08-2023, 108 keer bekeken.

Oproep aan alle getalenteerde zangers en zangeressen in de regio Brabant / Zeeland! Wij zijn op zoek naar een nieuwe leadzanger(es) tussen ongeveer 20 en 30 jaar oud.

Wij zijn The Wasting Years, een alternatieve poprockband die vorig jaar werd opgericht met als doel om eigen muziek te schrijven. Onze voormalige zanger heeft besloten de muziek achter zich te laten, maar wij vier willen door! Er liggen heel wat songs klaar om op te nemen en er zijn al twee zelfgeproduceerde singles uitgebracht die je in de links hieronder kunt luisteren:

https://open.spotify.com/artist/3h0H82t6fje3tEQ2d0gjc1?si=gUmeSlYJT2qVtkyqcAroHw

https://youtube.com/@thewastingyears

Qua muzikale stijl willen wij de richting in van groepen als bijvoorbeeld: Nothing But Thieves, Imagine Dragons, The Killers, Twenty One Pilots, Royal Blood en Muse. We repeteren wekelijks en willen ernaar streven iedere maand een keer op te treden. Ook willen we onze muziek te horen brengen in opkomende band competities.

Herken jij je hierin? Kun je goed zingen en eventueel nog een instrument bespelen?
Zie jij het zitten om samen muziek te gaan schrijven? Pas je bij ons genre, gemiddelde leeftijd van 26,4, woon je in buurt en ben je bereid om minstens 1x per week aanwezig te zijn?
Stuur ons een bericht met je muzikale achtergrond en een voorbeeld van je zangkunsten. Neem contact met ons op via (+31)6 27 96 54 93 of een email naar thewastingyears@gmail.com. We kunnen niet wachten om met jou te jammen!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Een live clip van onze debuutsingle

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Breda:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!