Zanger of zangeres gezocht voor coverband omgeving Breda (Breda)

Zanger of zangeres gezocht voor coverband omgeving Breda

In Zanger / Zangeres Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thijs3000 op 26-03-2024, 95 keer bekeken.

Heb jij zin om met ons muzikaal te groeien in een coverband?

Wij (drummer, gitarist en bassist) zijn op zoek naar een zanger of zangeres en een toetsenist (m/v) om onze band aan te vullen. We spelen pop en rock covers zonder ons specifiek op een bepaald genre te richten. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Fleetwood Mac tot P!nk, en van ABBA tot De Dijk. Herkenbare nummers die lekker klinken en goed speelbaar zijn. We hebben geen vast repertoire waar jij je in moet voegen, en eigen inbreng en suggesties zijn meer dan welkom!

Over ons:
Wij zijn allen hobbyisten (mannen, leeftijd 32 tot en met 45 jaar) met een paar jaar ervaring op de instrumenten die wij spelen. Wij spelen zelf ruim 1 jaar in deze bezetting. We treden niet op, maar dat is wel een stip op de horizon. Ons brood zullen we er echter niet mee gaan verdienen, en mocht het ooit zo ver komen, dan zal het aantal optredens ook beperkt zijn. Zeg je baan dus nog niet op.

Over jou:
Jij bent iemand die gewoon zin heeft om lekker muziek te maken. Ervaring is minder belangrijk dan de wil om te oefenen en het nummer zo goed als mogelijk neer te zetten. Je bent ongeveer van onze leeftijd, en naast het maken van muziek kom je ook voor de gezelligheid. Is dit de eerste keer dat je in een bandje speelt? Ook dan ben je welkom om eens mee te spelen. Wij zijn - naar wij zelf denken - best 'easy going', maar een klik op persoonlijk vlak moet er ook zijn.

Praktische zaken:
Wij repeteren nu om de week op dinsdag bij Sounddog in Breda. De oefenruimte beschikt over microfoons (zang) en een PA-systeem waarop jouw keyboard (toetsenist) kan worden aangesloten. Wij hebben de ruimte van 21.00 uur tot 24.00 uur, en de kosten daarvan delen we. Af en toe schuiven qua datum is geen probleem, maar we verwachten wel een zekere commitment.

Spreekt dit je aan, en lijkt het je wat om gewoon eens vrijblijvend mee te spelen? Schroom dan niet om contact op te nemen! Laat ook weten welke nummers jij zelf die avond zou willen spelen!