Zangers en Zangeressen Gezocht in Zevenaar

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenaar"

Coverband RUK zoekt een energieke en gemotiveerde leadzanger(es) Onze stijl focust zich voornamelijk op rock, punk en alternative uit verschillende decennia, oa. Muse, Green Day, Blink182, Sex Pistols, Beastie Boys We repeteren wekelijks in Zevenaar op de maandagavond van ca. 19:00 tot 22:00 De band bestaat uit 4 mannen in de leeftijden 35 tot 60 jaar welke gezelligheid, flauwe humor en serieus repeteren goed weten te combineren :-) Met enige regelmaat optreden is een doel, echter hebben we... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Timoz op 15-01-2024, 73 keer bekeken.

Obscure Reality is een Metalband in oprichting en bestaat op dit moment uit een drummer, bassist en ritmegitarist. Wij zijn broers van elkaar en hebben sinds dat we muziek maken altijd samen gespeeld en zijn daarmee goed op elkaar ingespeeld. Daarbij hebben we aardig wat uren op verschillende podia doorgebracht, waardoor er flink wat ervaring binnen de band aanwezig is. Om de formatie compleet te maken zijn wij op zoek naar een frontman, die onze stevige en door onszelf gemaakte muziek kan... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Obscure Reality op 22-08-2022, 224 keer bekeken.