Hard Rock/Metal zanger/zangeres gezocht omgeving Opheusden/Arnhem/Tiel (Tiel)

Hard Rock/Metal zanger/zangeres gezocht omgeving Opheusden/Arnhem/Tiel

In Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Lucas Bassist op 21-11-2022, 742 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een zanger/zangeres met een goede stem om samen een repertoire mee op te bouwen en mee op te treden! Het doel is om in ieder geval een deel eigen werk in de setlist te verwerken dus bij voorkeur zoeken we iemand die eigen teksten en zanglijnen kan schrijven. Deze eigen nummer willen wij ook gaan opnemen en uitbrengen. Qua stijl zitten we binnen de hardrock/metal hoek met genoeg ruimte voor eigen inbreng van invloeden.

Onder de naam Endeavour hebben we 4 singles uitgebracht met een aantal (gast)zangers. Deze zijn op Spotify te beluisteren: https://open.spotify.com/artist/74lJzi7InwUGj1xtX2GCZZ?si=b-ZTyziGQxGSkVfez4RL3A&utm_source=copy-link

We zijn nu van plan om met een vaste zanger/zangeres een nieuwe start te maken. Repeteren om de week op dinsdag in Opheusden in een eigen repetitieruimte. Lijkt het je wat en wil je een keer mee komen repeteren? Of heb je andere vragen, stuur gerust een berichtje!

Leeftijd huidige leden: 25-35

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Tiel: