Zangeres - tekstschrijfster gezocht (Ede)

Zangeres - tekstschrijfster gezocht

In Zanger / Zangeres Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 24-02-2024, 68 keer bekeken.

Voor onze progrock band zoeken wij een zangeres die het ook leuk vindt om haar eigen teksten te maken op bestaande zangmelodieën.
'Wij' zijn Herman (toetsen), John (basgitaar), Eric (gitaar) en Hans (drums). We zijn alle vier 50+. We spelen de muziek van de Poolse progband Albion. De band is er voor ons vooral om zelf beter te worden in wat we doen. Dus geen ambities om op te treden of andere hoge doelen, puur voor eigen plezier en groei.
Wat niveau betreft zoeken we iemand die graag zingt en daar ook graag beter in wil worden. We verwachten niet van je dat je de sterren van de hemel zingt, zolang het maar niet vals is. :-)
De teksten van Albion zijn soms in het Engels maar ook wel in het Pools. Dat is voor een Nederlandse zangeres wat lastig zingen ;-) dus als je daar zelf teksten op kunt maken (mag ook gerust in het Nederlands) zou dat mooi zijn.
We spelen 1x per maand op een zaterdagmiddag samen in een oefenruimte bij Ede/Bennekom. Wil je meer weten of gewoon eens vrijblijvend meedoen? Neem gerust contact op en dan zien we wel waar het heengaat. :-)

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Ede: