Zangers en Zangeressen Gezocht in Duiven

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Duiven"

Niet om covers te zingen, maar zelfbedachte, melodieuze "eigen wijsjes". Stijl: indie (pop)rock. Luister maar eens naar onderstaande links en probeer je voor te stellen hoe het zou klinken als jij het zingt. Het voordeel van eigen werk is dat je songs naar eigen inzicht en creativiteit kunt in- en aanvullen. Kortom wij zoeken iemand met inlevingsvermogen en doorzettingskracht, en we zijn ook niet vies van andermans ideeรซn. Wat telt is kwaliteit. Repeteren doen we in Duiven, meestal dinsdags.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Duiven (Gelderland). Geplaatst door gebruiker captaintetchy op 22-12-2023, 247 keer bekeken.

Skankinโ€™ Vibes is een Reggae band met verschillende invloeden. We spelen voornamelijk eigen nummers en hier en daar een cover. De huidige bezetting: zangeres, drums, bas, 2x gitaar, keyboard en bariton/tenor sax hebben een diverse muzikale achtergrond, ruime ervaring en gedrevenheid. We zoeken een leadzanger(es) die passie heeft voor reggae muziek, gedisciplineerd is, betrouwbaar is, humor heeft, kritiek durft te geven en ontvangen en uiteraard onze huidige zangeres vocaal kan ondersteunen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Duiven (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lotus.turiya op 15-01-2023, 219 keer bekeken.