Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v) (Arnhem)

Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v)

In Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker thedancedepartment op 17-11-2022, 311 keer bekeken.

Helaas onze geliefde trompettist Patrick gaat ons verlaten. Hij helpt ons gelukkig voorlopig nog wel uit de brand met onze volle speelagenda. Maar we zijn dus wel op zoek naar een opvolger!

De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al zo'n 30 jaar samen! We zijn goed georganiseerd, krijgen veel aanvragen, hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem en repeteren om de week (in principe op dinsdag) waarbij we in een goede sfeer op professionele manier de nummers instuderen met onze eigen muzikale interpretatie. Repertoire is funk/soul/jazz; eigentijds werk en klassiekers. We treden zo'n 10x per jaar op; altijd feest!

Kijk op onze website www.thedancedepartment.nl voor een eerste kennismaking en beeld- en geluidsmateriaal en als je denkt: "dit is de band voor mij!" stuur dan een mail met je mobiele nummer en liefst beeld/geluidsmateriaal naar josvanhagen@outlook.com of bel Jos 06-22419709.

Ps combi trompettist/trombonist ook welkom!