Trompettisten Gezocht in Gelderland

10 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht in Gelderland"

Voor Big Band Twello zijn wij op zoek naar een Trompettistt om onze Big Band te versterken. Op dit moment werken we aan ons nieuwe repertoire: Jaren 70. Wij spelen iedere dinsdagavond in Kulturhus Jachtlust in Twello van 20.00- 22.00. Lijkt het je leuk om mee te spelen? Kom vrijblijvend een keer... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BB Twello op 18-05-2024, 42 keer bekeken.

Yotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yotta op 11-01-2024, 69 keer bekeken.

Band met eigen werk (brede stijl, vies van weinig) zoekt een trompettist (m/v). De band opereert zelfstandig (instrumentaal) maar gaat ook samenwerkingen aan. Zo is er bijvoorbeeld een project met een Nederlandstalige schrijver/verteller. Improvisatievermogen is handig, geen beginners. Leeftijd... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Barend van der Pol op 18-12-2023, 294 keer bekeken.

De KwaKbergband kijkt vooruit en heeft nu plaats voor een 1e trompettist. Ervaring met het instrument en muziek kunnen lezen zijn een vereiste, kunnen we lekker snel beginnen. De carnaval en de 4daagse van Nijmegen zijn hoogtepunten in onze optredens en natuurlijk de diverse optredens in het land.... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DeKwaKbergband op 24-10-2023, 124 keer bekeken.

De Nijmeegse band Yotta speelt ska met wat uitstapjes naar andere invloeden. Het repertoire omvat eigen materiaal, soms aangevuld met covers. De achtkoppige band zet met zang, drums, gitaar, basgitaar, trompet, toetsen, saxofoon en trombone vrolijke en energieke optredens neer. Omdat onze... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Oscar Kunst op 24-10-2023, 120 keer bekeken.

Big Band Putten is op zoek naar een trompettist. kennis voor de jazz is een pré. de bigband repeteert 1x in de 14 dagen op de vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. de repetities worden gehouden in het multi cultureel centrum Stroud, brinkstraat 91 3881 BP Putten. Voor inlichtingen: Henk van den... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Putten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker bigband Putten op 15-03-2023, 117 keer bekeken.

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Trompettist(e). Vereiste : Bladmuziek kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 245 keer bekeken.