Trompettisten Gezocht in Arnhem

3 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht in Arnhem"

Band met eigen werk (brede stijl, vies van weinig) zoekt een trompettist (m/v). De band opereert zelfstandig (instrumentaal) maar gaat ook samenwerkingen aan. Zo is er bijvoorbeeld een project met een Nederlandstalige schrijver/verteller. Improvisatievermogen is handig, geen beginners. Leeftijd vanaf ongeveer 30 jaar. We repeteren wekelijks in Duiven aan de A12 & we spelen op amateurbasis, Meer weten? Mail!... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Barend van der Pol op 18-12-2023, 284 keer bekeken.

Hallo trompettisten! Wij zoeken een ervaren betrouwbare trompettist die graag op het podium wil staan! Ben jij op zoek naar een leuke, maar serieuze band met als doel Nederland te vermaken met goede muziek van onder anderen Stevie Wonder, EWF, Otis Reding, Tina Turner, enz…EN… ….heeft funk/pop/soul je voorkeur, lees dan verder! Wij zijn een 8-koppige funk/pop/soul band bestaande uit een bassist, gitarist, toetsenist, drummer, saxofonist, twee zangeressen en zijn nu op zoek naar... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gijs001 op 15-12-2023, 150 keer bekeken.

Trompettisten opgelet De Isseltaler Musikanten willen graag kennismaken met een trompettist, die met flair en lef met trompetsignalen de muzikale overgangen gaat bepalen en een belangrijke stem aan de Flügelhornsectie kan toevoegen. Kunnen wij jou uitnodigen voor een repetitie? ✅ Wij zijn ervaren in het organiseren van toonaangevende blaasmuziekevenementen, zoals ‘Zweimal Blasmusik’, ‘Isseltalerfest’ en de ‘Egerländer Workshop’. Wij hebben zo’n 10-12 optredens per jaar. ✅... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JeeJee op 30-07-2022, 180 keer bekeken.