Trompettisten Gezocht

64 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht"

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 27 keer bekeken.

Jazzband Just Us wil graag de kopersectie versterken met een 2de trompettist. Goed kunnen lezen is must, soleren en swing feel een dikke pre. JJU telt momenteel 12 leden; 4 koper, 4 sax, 3 ritme en zangeres. Standplaats is Woerden en daar wordt iedere woensdagavond gerepeteerd, om de week onder... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Arjen Blok op 11-02-2024, 38 keer bekeken.

Onze swingende Bigband Soli is op zoek naar een 2e en 3e trompettist ! Maak ons compleet want een sectie met 4 trompetten klinkt natuurlijk supergaaf ! We beschikken over een prachtige oefenruimte in het clubgebouw van Soli met een gezellige bar in Santpoort-Noord. Wij hebben het geluk dat we een... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Driehuis (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker marfiets op 07-02-2024, 36 keer bekeken.

Hai, wij twee vrienden die al enige tijd samen spelen, gaan in Leiden een nieuwe band oprichten. Wij spelen zelf de bas en de conga en zoeken nog een trompettist Samen hebben we ook al vaker gejammed met anderen maar wij willen het iets serieuzer op pakken. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 03-02-2024, 41 keer bekeken.

Band X‘cited is dé unieke en leukste band van Nederland! Met het “Feest der Herkenning” is dit 15­tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest, festival of concert. Wegens vertrek naar het buitenland van onze trompettist Marcel, zijn we op zoek naar een nieuwe TROMPETTIST(E). Strak,... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker mcdewaal op 26-01-2024, 79 keer bekeken.

Yotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yotta op 11-01-2024, 54 keer bekeken.

Met 44 aanmeldingen zitten verschillende secties inmiddels vol: fluit, saxofoon, euphonium en slagwerk. Maar....we zijn nog dringend op zoek naar trompettisten! Daarnaast hebben we nog een bastuba, hoorn en 1e trombonist nodig. Wie doet er mee? - Vanaf januari 9 maal repeteren met muzikanten uit... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Midden nederland (Utrecht). Geplaatst door gebruiker projectorkestmiddennederland op 30-12-2023, 113 keer bekeken.

Band met eigen werk (brede stijl, vies van weinig) zoekt een trompettist (m/v). De band opereert zelfstandig (instrumentaal) maar gaat ook samenwerkingen aan. Zo is er bijvoorbeeld een project met een Nederlandstalige schrijver/verteller. Improvisatievermogen is handig, geen beginners. Leeftijd... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Barend van der Pol op 18-12-2023, 241 keer bekeken.