Trompettisten Gezocht

64 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht"

Eventjes voorstellen …. Wij zijn CREW22, een kakelverse SOUL & DANCE CLASSICS coverband uit de omgeving Apeldoorn/Arnhem. Onze playlist bestaat vrijwel helemaal uit de betere dansmuziek vanaf de jaren 70 tot nu. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nummers van Stevie Wonder, EWF en Chic maar ook van... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Apeldoorn/Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Crew22 op 13-07-2024, 39 keer bekeken.

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen.... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 37 keer bekeken.

Wij zijn een 7 koppige Funk/Disco coverband genaamd Be Chic. De band bestaat uit 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetseniste, drummer en onlangs is hier een saxofonist bij gekomen. We zijn nu 4 jaar bij elkaar, oefenen zo'n 2x per maand en treden regelmatig (ongeveer 1x per maand) op. Wij willen... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Steels op 18-06-2024, 50 keer bekeken.

Ben jij een enthousiaste trompettist die onze gezellige Big Band wil versterken? Wij repeteren iedere dinsdagavond in Delft. * Ervaring is vereist. * Van bladmuziek spelen is gewenst. Interesse of vragen? Stuur een mail naar voorzitter@delftbluebigband.nl Website:... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DBBB_Tom op 03-06-2024, 66 keer bekeken.

Ben je een ervaren trompettist en op zoek naar iets anders dan het Real Book of een Big Band? We zoeken een trompettist die ook de flexibiliteit heeft om andere opvattingen te uit te proberen dan wat precies genoteerd is en het een uitdaging vindt om mooie solo's te spelen. We zijn ervaren... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker martinmees op 31-05-2024, 91 keer bekeken.

Band X‘cited is dé unieke en leukste band van Nederland! Met het “Feest der Herkenning” is dit 15­tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest, festival of concert. Met onze strijkersgroep onderscheiden we ons van andere bands. Wegens vertrek naar het buitenland van onze trompettist... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker mcdewaal op 28-05-2024, 127 keer bekeken.

Voor Big Band Twello zijn wij op zoek naar een Trompettistt om onze Big Band te versterken. Op dit moment werken we aan ons nieuwe repertoire: Jaren 70. Wij spelen iedere dinsdagavond in Kulturhus Jachtlust in Twello van 20.00- 22.00. Lijkt het je leuk om mee te spelen? Kom vrijblijvend een keer... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BB Twello op 18-05-2024, 53 keer bekeken.

Funky Soul Supply, een leuke 7 koppige band uit het Hoge Noorden zoekt nog een gedreven trompettist(e) of alt saxofoniste) die samen met de teno saxofoniste) de blazerssectie komt versterken. Heb je tijd en zin? We repeteren twee keer per maand in ons eigen studio. We spelen nummers van o.a. Tower... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Scharmer (Groningen). Geplaatst door gebruiker Rikkers op 18-05-2024, 56 keer bekeken.