Toetsenist zoekt Band

32 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band"

Dag beste MuziekMensen, Sinds kort heb ik de muziek weer opgepakt, heerlijk! Omdat samen spelen gewoon veel leuker is, ben ik op zoek naar een stel muzikanten om samen mee te jammen in/omgeving Eindhoven. Mocht het een band worden prima, maar dat hoeft helemaal niet. Alleen al het gewoon samen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gerard Toets op 06-02-2024, 82 keer bekeken.

Toetsenist met ruime ervaring in country,indorock en coverbands ,wil het podium weer op ook het zogenaamde feest circuit is een goede optie ibv goede gear en eigen vervoer Ik ben bereid te reizen ik woon in Oosterwolde friesland ,maar vind afstand geen bezwaar dus Drenthe Groningen Friesland en... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Renne W op 30-01-2024, 105 keer bekeken.

Beste Bands die een toetsenist zoeken, Ik ben Peter 46 jr. en woonachtig in Zwolle. Heb weer zin om in een band te gaan spelen. Ik denk aan een Coverband of nog mooier een Tribute band. Graag een band met ervaring. Ben zelf erg ervaren en mijn Synthesizers zijn van professionele kwaliteit. Op... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker smittyp op 30-01-2024, 95 keer bekeken.

Ooit gestart met klassieke pianolessen, hierna ben ik mij meer gaan verdiepen in pop, rock en blues piano. Ik heb in diverse bands gespeeld waarin ik naast piano ook hammond en synths speel. In mijn tienerjaren heb ik ook nog gewerkt met muzieksoftware en produceerde ik trance/dance muziek. Nu... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker keyshaarlem op 22-01-2024, 150 keer bekeken.

Hoi, ik zoek een leuke, gezellige en serieuze band die graag jazzy, poppy covers speelt zoals Steely Dan, Simply Red. Niet zo van ram bam, maar wel groovy en swingend... Een nieuwe band formeren is ook een optie, bijv. een Steely Dan Tribute. Repeteren alleen al is voor mij fun. Optreden heb ik al... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Drunen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jack op 17-01-2024, 125 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nolan Chandler op 10-01-2024, 74 keer bekeken.

Ik zoek bandleden of een band die in Amsterdam wonen. Ik speel piano/keyboards en speel gitaar. Verschillende genres die ik op de piano speel zijn klassiek, pop en soms jazz. Op de gitaar speel ik graag pop of rock. Ik heb ervaring en ik zou graag in een band willen spelen of een eigen band... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker cmolin op 02-12-2023, 209 keer bekeken.

Ben beeldend kunstenaar en geluidskunstenaar. Heb onlangs een CD uitgebracht met zelf gecomponeerde muziek. Op dit moment schrijf ik ook popliedjes. Met een experimentele kant. Ik hou van Bonnie Prince Billie, Talking Heads, Stromae, James Blake, Brian Eno. Er divers dus :-) Lijkt me leuk om weer... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker XanderH op 28-11-2023, 127 keer bekeken.