Toetsenist zoekt Band

37 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band"

Dag allemaal, Mijn naam is Jan, en ben een semiprofessionele toetsenist. Ik ben op zoek naar vocalisten om daarmee samen te werken als duo of trio. Plezier is belangrijk naast af en toe kleinschalig optreden. Wat heb ik te bieden? Ik heb ruime podiumervaring met duo’s en (cover)bands, heb... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Jan Bosker op 15-09-2023, 26 keer bekeken.

Hey ik ben een allround toetsenist die aansluiting zoekt bij een toffe band. Kan wat mij betreft veel kanten op. Pop/rock, classic rock, maar ook meer richting jazzy en lichte muziek. Ik heb ervaring met diverse formaties en vind het leuk om juist verschillende stijlen te spelen. Eigen gear is... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Markkeys op 10-09-2023, 56 keer bekeken.

Beste Bands die een toetsenist zoeken, Ik ben Peter 45 jr en woonachtig in Zwolle. Heb weer zin om in een band te gaan spelen. Ik denk aan een Coverband of nog mooier een Tribute band. Graag een band met ervaring. Ben zelf erg ervaren en mijn Synth’s zijn van professionele kwaliteit. Op... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker smittyp op 17-08-2023, 99 keer bekeken.

Ben toetsenist, en zoek medemuzikanten voor het formeren van een sixties - seventies band in de regio Gelderland. Drummer - bassist - zanger - zangeres - slaggitarist en solo gitarist., noem maar op. Maar wellicht zijn er ook nog bestaande bands op zoek naar een toetsenist. Ik hoor graag. groet... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Arnhem-Doesburg-Dieren-Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Vinc op 26-07-2023, 132 keer bekeken.

Ik zoek bandleden of een band. Ik ben zelf 18 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik speel piano/keyboards, speel gitaar en ik maak beats. Verschillende genres die ik op de piano speel zijn klassiek, pop en soms jazz. Op de gitaar speel ik graag pop of rock. Ik heb ervaring en ik zou graag in een band... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker cmolin op 19-07-2023, 101 keer bekeken.

Hoi, ik beginnend Hammond toetsenist zoek band. Voorheen heb ik vele jaren gitaar gespeeld en in diverse bands gespeeld. Nu een nieuwe uitdaging als toetsenist. 40/ 50 plus muzikanten heeft de voorkeur. Genre blues en rock O.a. Deep Purple.............. Muzikale groet,... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Hoogeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker EdReyn op 19-07-2023, 68 keer bekeken.

Hoi, ik ben op zoek naar een leuke, gezellige, maar ook serieuze soulband. Zit al 50 jaar in bandjes dus ervaring zat. Ben geen lezer, speel alles op gehoor en geheugen. Veel funky muziek gespeeld op redelijk hoog niveau. Zoek nu een relaxt bandje in Brabant.... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Drunen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jack op 14-07-2023, 128 keer bekeken.

Ik ben toetsenist, >55 jaar en meer dan 40 jaar podiumervaring. Goede professionele instrumenten, gevorderd niveau zowel in begeleiding als spelen van een solo. In bezit van in-ear systeem, effecten, modules, enz. Ik ben na de zomervakantie beschikbaar, zowel om vast bij een band aan te sluiten of... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Coverband toetsenist op 07-07-2023, 172 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!