Toetsenist zoekt Band

32 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band"

Ik ben op zoek naar- en maak graag kontakt met solisten die het fijn vinden om flexibel begeleid te worden op piano of Fender Rhodes. Mijn voorkeur gaat uit naar zangstemmen of saxofonisten die solistisch werk willen spelen of zingen , scat-ambitie bezitten en niet bang zijn voor een dissonant... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Hoogeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker johannesterhorst@yahoo.com op 10-06-2024, 28 keer bekeken.

Ben een toetsenist van 46 jaar op zoek naar een band in de buurt van Zoetermeer met ambitie om af en toe op te treden. Stijlen waar ik interesse in heb: Jaren 80 new wave, 80s nederpop, Alternative 90s, triphop, indiepop, popmuziek van nu. Plezier en humor vind ik belangrijk in een... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Evertm77 op 08-06-2024, 56 keer bekeken.

Hallo muzikanten. Ik speel toetsen en ben opzoek naar een band die de grote disco/funk/R&B/Euro House nummers speelt uit de jaren 70s/80s/90s. Het lijkt me geweldig om eens niet de standaard nummers te spelen die veel band doen, maar de Top 10 hits van die jaren. Ik denk dan aan, Earth Wind & Fire,... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Baarn (Utrecht). Geplaatst door gebruiker DaPaleRider op 30-05-2024, 79 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nolan Chandler op 23-05-2024, 52 keer bekeken.

Ik zoek een blues/rock band. Ik ben geen virtuoos maar kan wel een lekker tapijtje leggen voor de gitarist. Optreden graag maar plezier maken, staat bij mij voorop. Repeteren bij voorkeur in de buurt van Heerenveen. Repeteren door de weeks en niet in het weekend. Optreden in het weekend is geen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Heerenveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker Toets123 op 28-04-2024, 90 keer bekeken.

Hallo ik ben een 16 jarige toetsenist die zoekt naar een metal/rock band. Ik ben misschien nog erg jong maar Ik heb zelf al redelijk wat ervaring en heb ook al meerdere optredens gegeven in een band die uit volwassene bestond. Ik heb eigen apartuur: roland ax edge en een orla stage studio. Ik ben... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Noel kennis op 14-04-2024, 83 keer bekeken.

Beste Bands die een toetsenist zoeken, Ik ben Peter 46 jr. en woonachtig in Zwolle. Heb weer zin om in een band te gaan spelen. Ik denk aan een Coverband of nog mooier een Tribute band. Graag een band met ervaring. Ben zelf erg ervaren en mijn Synthesizers zijn van professionele kwaliteit. Op... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker smittyp op 02-04-2024, 127 keer bekeken.

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker marcel82 op 31-03-2024, 72 keer bekeken.

Dag beste MuziekMensen, Sinds kort heb ik de muziek weer opgepakt, heerlijk! Omdat samen spelen gewoon veel leuker is, ben ik op zoek naar een stel muzikanten om samen mee te jammen in/omgeving Eindhoven. Mocht het een band worden prima, maar dat hoeft helemaal niet. Alleen al het gewoon samen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gerard Toets op 06-02-2024, 206 keer bekeken.