Toetsenist zoekt Band


35 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band"

Ik ben een toetsenist/zanger van 42 die sinds een jaar in Sneek woont en zou het leuk vinden om weer in een band te gaan spelen. Ik zoek hiervoor muzikanten die net als ik van een feestje op het podium houden. Denk aan Hollandse meezingers en dansbare hits die iedereen kent (oude en nieuwe). Ben... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Sudwest Fryslan (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sgoof op 23-03-2023, 44 keer bekeken.

Ik speel keyboard en gitaar en ben op zoek naar muzikanten of een band. Ik ben zelf 65+ en heb veel tijd over om te repeteren. Ik wil het liefste eigen nummers spelen met een eventueel een paar covers erbij. Oefenen kan bij mij thuis of ergens anders. Groeten... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker John BergenNH op 03-03-2023, 62 keer bekeken.

Toetsenist op zoek naar muzikant of bandje die muziek willen maken in de stijl van: Balthazar, the Beatles, Yorick van Norden, the Haunted Youth, Elephant, e.d.. Zijn er muzikanten die in die richting muziek willen maken... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jkees op 21-02-2023, 70 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Floris, 28 jaar. Ik zing en speel toetsen. Ik ben op zoek naar een band of mensen die met mij een bandje willen vormen. Ik heb een brede muzieksmaak, maar hou vooral van rock en pop muziek. In eerste instantie lijkt me een coverbandje heel leuk maar ik sta ook open voor het maken van... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker florisgrif op 16-01-2023, 226 keer bekeken.

Ik ben een 66jarige toetsenist met een ruime ervaring in een country indorock band ,en wil hier graag een vervolg aan geven Ook voor het oprichten van een nwe band ben ik te vinden.Dus zoekt u/jullie een toetsenist u/jullie kunnen me mailen of bellen omgeving Friesland Groningen Drenthe en... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Renne W op 09-11-2022, 199 keer bekeken.