Toetsenist zoekt Band in Utrecht

3 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Utrecht"

Dag, Mijn naam is Erwin, ik ben 39 jaar en woon in Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf mijn 10e speel ik piano. Ik ben begonnen met 9 jaar les, waarvan de laatste jaren vooral in popmuziek, harmonieleer en improvisatie. Op dit moment speel ik graag singer/songwriter, pop en rock muziek. Om een beeld te geven van de muziek die ik graag speel, denk aan artiesten zoals The Fray, John Mayer, The Script, U2, Suzan & Freek, Blof, Train, Nickelback, Ed Sheeran, Sara Bareilles en The Calling. Ik kan erg goed... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Erwin1444 op 01-12-2023, 59 keer bekeken.

Toetsenist op zoek naar muzikant of bandje die muziek willen maken in de stijl van: Balthazar, the Beatles, Yorick van Norden, the Haunted Youth, Elephant, e.d.. Zijn er muzikanten die in die richting muziek willen maken... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jkees op 21-02-2023, 187 keer bekeken.

Beste lezer, Ik ben Robin uit Wageningen, 24 jaar oud, en ik ben opzoek naar een leuke band in de buurt (ergens tussen Nijmegen en Utrecht ongeveer). Ik heb al aardig wat ervaring met het spelen in verschillende bands, waar ik voornamelijk heb gedrumd, maar ook bas, keyboard en een klein beetje gitaar heb gespeeld. Ik sta open voor zowel eigen werk als (leuke) covers. Ik sluit niks uit qua genres, ik hou van alles van folk tot elektronische muziek, etc, etc. Ik kan aardig instrumentale partijen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker RobinR op 28-04-2022, 631 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!