Toetsenist zoekt Band in Noord-Holland

8 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Noord-Holland"

Naast mijn vaste band lijkt het me leuk om bij een andere bluesband aan te haken als organist/pianist. Ik speel op een clonewheel orgel en een digitale rhodespiano. Ik ben te porren voor funky grooves en langzame blues, de laatste het liefst met genoeg ruimte om in muziek verhalen te vertellen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker drommens83 op 05-03-2024, 105 keer bekeken.

Ooit gestart met klassieke pianolessen, hierna ben ik mij meer gaan verdiepen in pop, rock en blues piano. Ik heb in diverse bands gespeeld waarin ik naast piano ook hammond en synths speel. In mijn tienerjaren heb ik ook nog gewerkt met muzieksoftware en produceerde ik trance/dance muziek. Nu... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker keyshaarlem op 22-01-2024, 254 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nolan Chandler op 10-01-2024, 95 keer bekeken.

Ik zoek bandleden of een band die in Amsterdam wonen. Ik speel piano/keyboards en speel gitaar. Verschillende genres die ik op de piano speel zijn klassiek, pop en soms jazz. Op de gitaar speel ik graag pop of rock. Ik heb ervaring en ik zou graag in een band willen spelen of een eigen band... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker cmolin op 02-12-2023, 275 keer bekeken.

Ben beeldend kunstenaar en geluidskunstenaar. Heb onlangs een CD uitgebracht met zelf gecomponeerde muziek. Op dit moment schrijf ik ook popliedjes. Met een experimentele kant. Ik hou van Bonnie Prince Billie, Talking Heads, Stromae, James Blake, Brian Eno. Er divers dus :-) Lijkt me leuk om weer... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker XanderH op 28-11-2023, 147 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Ronald en (op dit moment nog) 58 jaar. Ik heb lang op pianoles gezeten (ruim 10 jaar), en meer recent bezig geweest met gitaar. Muziek heb ik altijd belangrijk en leuk gevonden - en nu zou ik samen met anderen muziek willen maken. Ik houd van ambient muziek, Franse chansons en het... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ronald_gebhardt op 11-04-2023, 315 keer bekeken.

ik ben 70 jaar en Ik speel toetsen (hoofd instrument) en gitaar. Ik ben op zoek naar muzikanten om eigen nummers te spelen en/of covers op een originele manier. Ik heb veel eigen nummers, repetitie ruimte voor een klein bezetting, zang installatie en een home studio. John... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker John BergenNH op 03-03-2023, 346 keer bekeken.