Toetsenist zoekt Band in Noord-Holland

7 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Noord-Holland"

Ik zoek bandleden of een band die in Amsterdam wonen. Ik speel piano/keyboards, speel gitaar en ik maak beats. Verschillende genres die ik op de piano speel zijn klassiek, pop en soms jazz. Op de gitaar speel ik graag pop of rock. Ik heb ervaring en ik zou graag in een band willen spelen of een... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker cmolin op 02-12-2023, 52 keer bekeken.

Ben beeldend kunstenaar en geluidskunstenaar. Heb onlangs een CD uitgebracht met zelf gecomponeerde muziek. Op dit moment schrijf ik ook popliedjes. Met een experimentele kant. Ik hou van Bonnie Prince Billie, Talking Heads, Stromae, James Blake, Brian Eno. Er divers dus :-) Lijkt me leuk om weer... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker XanderH op 28-11-2023, 41 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik te bieden?... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nolan Chandler op 21-10-2023, 68 keer bekeken.

Ik heb lang op pianoles gezeten (ruim 10 jaar), en meer recent bezig geweest met gitaar. Muziek heb ik altijd belangrijk en leuk gevonden - en nu zou ik samen met anderen muziek willen maken. Ik houd van ambient muziek, Franse chansons en het betere Nederlandstalige lied. Ervaring met in een band... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ronald_gebhardt op 11-04-2023, 204 keer bekeken.

ik ben 70 jaar en Ik speel toetsen (hoofd instrument) en gitaar. Ik ben op zoek naar muzikanten om eigen nummers te spelen en/of covers op een originele manier. Ik heb veel eigen nummers, repetitie ruimte voor een klein bezetting, zang installatie en een home studio. John... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker John BergenNH op 03-03-2023, 235 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Zoekt Band Noord-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!