Toetsenist zoekt Band in Brabant

9 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Brabant"

Hoi, ik ben op zoek naar een leuke, gezellige, maar ook serieuze soulband. Zit al 50 jaar in bandjes dus ervaring zat. Ben geen lezer, speel alles op gehoor en geheugen. Veel funky muziek gespeeld op redelijk hoog niveau. Zoek nu een relaxt bandje in Brabant.... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Drunen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jack op 14-07-2023, 135 keer bekeken.

Ik ben toetsenist, >55 jaar en meer dan 40 jaar podiumervaring. Goede professionele instrumenten, gevorderd niveau zowel in begeleiding als spelen van een solo. In bezit van in-ear systeem, effecten, modules, enz. Ik ben na de zomervakantie beschikbaar, zowel om vast bij een band aan te sluiten of... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Coverband toetsenist op 07-07-2023, 180 keer bekeken.

Toetsenist met meer dan 25 jaar podiumervaring zoekt een toffe coverband. Ik heb professionele instrumenten, modules, effecten en in-ear systeem. Ik heb een gevorderd tot semi-pro niveau. Mijn voorkeur is pop/soul/dance/disco/funk muziek, andere stijlen zijn bespreekbaar, maar geen hardrock, metal... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Tilburg/Eindhoven/Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Coverband toetsenist op 28-02-2022, 675 keer bekeken.

Ik zit al in een band, maar die speelt te weinig wegens drukke banen, verkeerde prio... Dus ik zoek een leuke Blues of Funk band. Rock mag ook. Ik ben geen beginner, en zoek ook geen beginners. Heb genoeg toetsen voor vanalles, maar mijn fijnste is een hammond (en de geluiden piano, fender roads,... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Goof toetsen op 22-01-2022, 894 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Zoekt Band Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!