Toetsenist zoekt Band in Brabant

7 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Brabant"

Hallo ik ben een 16 jarige toetsenist die zoekt naar een metal/rock band. Ik ben misschien nog erg jong maar Ik heb zelf al redelijk wat ervaring en heb ook al meerdere optredens gegeven in een band die uit volwassene bestond. Ik heb eigen apartuur: roland ax edge en een orla stage studio. Ik ben... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Noel kennis op 14-04-2024, 37 keer bekeken.

Dag beste MuziekMensen, Sinds kort heb ik de muziek weer opgepakt, heerlijk! Omdat samen spelen gewoon veel leuker is, ben ik op zoek naar een stel muzikanten om samen mee te jammen in/omgeving Eindhoven. Mocht het een band worden prima, maar dat hoeft helemaal niet. Alleen al het gewoon samen... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gerard Toets op 06-02-2024, 162 keer bekeken.

Hoi, ik zoek een leuke, gezellige en serieuze band die graag jazzy, poppy covers speelt zoals Steely Dan, Simply Red. Niet zo van ram bam, maar wel groovy en swingend... Een nieuwe band formeren is ook een optie, bijv. een Steely Dan Tribute. Repeteren alleen al is voor mij fun. Optreden heb ik al... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Drunen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jack op 17-01-2024, 180 keer bekeken.

Ik ben toetsenist, >55 jaar en meer dan 40 jaar podiumervaring. Goede professionele instrumenten, gevorderd niveau zowel in begeleiding als spelen van een solo. In bezit van in-ear systeem, effecten, modules, enz. Ik ben na de zomervakantie beschikbaar, zowel om vast bij een band aan te sluiten of... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Coverband toetsenist op 07-07-2023, 480 keer bekeken.