Toetsenist zoekt Band in Gelderland

4 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Gelderland"

Ben toetsenist, en zoek medemuzikanten voor het formeren van een sixties - seventies band in de regio Gelderland. Drummer - bassist - zanger - zangeres - slaggitarist en solo gitarist., noem maar op. Maar wellicht zijn er ook nog bestaande bands op zoek naar een toetsenist. Ik hoor graag. groet... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Arnhem-Doesburg-Dieren-Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Vinc op 26-07-2023, 371 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een band om als Toetsenist een aanvulling te kunnen zijn. Ik heb veel ervaring in coverbands, maar heb ook in bluesbands gespeeld en in een band die eigen muziek speelde. Ik zoek een band in een omtrek van 25 km rondom Nunspeet. Ik ben 66 en wil graag aan de slag met muzikanten vanaf 40 jaar. 06... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Nunspeet (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BarryLommen op 29-05-2023, 293 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een (pop) koor, om als toetsenist/pianist te begeleiden. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring met koren en begeleiden van zangeressen en in bands. Ik ben in het bezit van een eigen instrument. Liefst wo/do/vrijdagavond. Omgeving Nijmegen/Tiel. Gr,... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Nijmegen/Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gerard op 18-05-2023, 182 keer bekeken.