Toetsenist zoekt Band in Zuid-Holland

5 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Zuid-Holland"

Hey ik ben een allround toetsenist die aansluiting zoekt bij een toffe band. Kan wat mij betreft veel kanten op. Pop/rock, classic rock, maar ook meer richting jazzy en lichte muziek. Ik heb ervaring met diverse formaties en vind het leuk om juist verschillende stijlen te spelen. Eigen gear is... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Markkeys op 10-09-2023, 495 keer bekeken.

Hoi ik ben Willem en betast sinds de jaren 80 de toetsen en doe ook de tweede stem/derde stem en ben op zoek naar een leuke coverband waarbij gezelligheid de boventoon voert met zo nu en dan optredens....in de leeftijd van 50+....repeteren het liefst direct in de omgeving van Spijkenisse. Ik zie... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Spijkenisse (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Stanley60 op 03-04-2023, 322 keer bekeken.

Twee andere vrouwelijke hobby muzikanten akoestische drums en gitaar om leuk mee te musiceren en genieten en af en toe optreden in hotels of restaurants waar een vleugel of piano staat. Of stations afgaan waar vleugel staat. Populaire muziek vanaf jaren 50 tot... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Hoeksche Waard (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ietje op 12-08-2022, 409 keer bekeken.