Coverband Nughter zoekt Toetsentovenaar! (Amsterdam)

Coverband Nughter zoekt Toetsentovenaar!

In Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Twan on fire op 27-06-2022, 151 keer bekeken.

Hey Toetsenisten!
Coverband Nughter viert zijn 15 jarig bestaan met het vinden van een nieuwe toetsenist! Als je het leuk vindt om sounds uit te zoeken die zo dicht mogelijk tegen het origineel schuren, af en toe te soleren en je eigen creativiteit kwijt wil in een super toffe medley, kom dan eens kijken tijdens een van onze wekelijkse repetities in Ouderkerk a/d Amstel en speel lekker mee. Hier hebben we onze eigen opname-ready repetitieruimte inclusief geluidsman om het beste geluid in onze in-ears te knallen.
We spelen met name rock, pop en funk van alle jaren op bruiloften en andere feesten en we streven naar zo’n 10 keer per jaar optreden. Met onze 5 koppen laten we de drums, gitaar, bas en 2 vocalen (+ backings) fantastisch klinken maar jouw kop missen we nog om het te perfectioneren.

Een paar promo’s, foto’s en andere media vind je op www.nughter.nl en stuur ons vooral een berichtje als je vragen hebt!

Groetjes,
Twan van Nughter.