Throwback Tribute Band (Eindhoven)

Throwback Tribute Band

In Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Carmen Verhoeven op 26-04-2023, 182 keer bekeken.

Gezocht: enthousiaste muzikanten, zangers, zangeressen die mee willen doen in een nog nader op te richten Throwback Tribute Band voor huidige twintigers en dertigers.

Het idee is een band die een tribute brengt aan onze jeugd, en die zowel voor 'foute party's' of verjaardagen van iemand die bijv. 30 wordt als voor kinderfeestjes/activiteiten kan worden ingezet. De setlist zal bestaan uit catchy liedjes en begingenerieken/themesongs van televisieprogramma’s die een hit waren in onze jeugd (jaren '90 en '00) en het nu nog steeds goed doen. Denk met name aan het repertoire van Studio100 (K3, Spring, Het Huis Anubis, Samson & Gert), maar ook aan de themesongs van Pokémon (Gotta Catch Them All), Friends (I’ll Be There For You), H2O (No Ordinary Girl), Zoop etc.

Uiteraard wordt het betalen van auteursrechten goed geregeld met Buma en Sabam. Er is al contact geweest met Studio100 om af te stemmen wat wel en niet mag.

Repetitieplaats: in overleg, handigste lijkt me ergens in het Zuiden van Nederland. Het doel is deze lente/zomer de opstart te doen (mensen verzamelen, repetitieruimte + dagen vastleggen, setlist samenstellen), zodat we in/na de zomer kunnen beginnen met repeteren en richting optredens kunnen bewegen.