Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven

4 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven"

Dag mensen, ik ben een producent in EIndhoven. Ik maak muziek in de richting van dansbare R&B, hiphop en pop, maar ook house. Van huis uit ben ik trouwens pianist en speel ook in een jazzbandje. Ik kan op gehoor improviseren, maak makkelijk melodielijnen en kan ze ook goed uitwerken. Graag zou ik projecten willen doen met anderen, zoals producties maken en iets kunnen betekenen voor elkaar. Hiervoor zou ik graag mensen willen leren kennen zoals zangeressen, zangers of rappers(sters). Ik heb erg... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HankNess op 23-06-2023, 190 keer bekeken.

Hi mijn naam is Maurits. Ik ben bezig een project op te zetten om een band op te richten. Zelf ben ik geen muzikant maar ik wil wel meerdere muzikanten bij elkaar brengen. Ik heb contact met een ervaren rapper/muzikant die ik graag in een band wil krijgen qua Limp Bizkit, Linkin Park, Papa Roach achtig muziek (volledig genre staat nog niet vast, nader overeen te komen uiteraard) De muzikanten die wij zoeken zijn: Bassist Drummer Dj (optioneel) De muziekstijl zal zijn: raprock/metal Samen nader... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Maurits_87 op 03-06-2023, 224 keer bekeken.

Gezocht: enthousiaste muzikanten, zangers, zangeressen die mee willen doen in een nog nader op te richten Throwback Tribute Band voor huidige twintigers en dertigers. Het idee is een band die een tribute brengt aan onze jeugd, en die zowel voor 'foute party's' of verjaardagen van iemand die bijv. 30 wordt als voor kinderfeestjes/activiteiten kan worden ingezet. De setlist zal bestaan uit catchy liedjes en begingenerieken/themesongs van televisieprogramma’s die een hit waren in onze jeugd... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Carmen Verhoeven op 26-04-2023, 181 keer bekeken.

Hallo, Wij (gitarist en drummer) spelen allebei al 5 jaar in een band. tevens zijn wij opzoek naar iets nieuws. wij willen proberen een green day tribute te beginnen. wij zijn hier voor opzoek naar een billie joe en een mike dirnt. lijkt het jou ook super tof en lekker te rammen op de grote hits van green day? wees dan niet bang (bang) om te reageren. wij zijn erg... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Greenday tribute op 28-10-2022, 563 keer bekeken.