Muzikant zoekt bandleden (Nijmegen)

Muzikant zoekt bandleden

In Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker WesZep op 23-05-2024, 95 keer bekeken.

Hey muzikanten,

Mijn naam is Sepp. Ik ben een producer/gitarist van 27 uit Nijmegen. Ik speel sinds m'n 18de gitaar, zing daarbij en ben ook al vrij snel begonnen met het in elkaar bouwen van eigen muziek met logic. Ik wil graag een band beginnen om deze muziek ook live te spelen en ook samen muziek te schrijven.

Ik heb kort in een band gezeten en dat was eigenlijk heel leuk. Vanwege artistieke verschillen heb ik de band verlaten maar ik zou toch graag weer samen met anderen muziek maken. Ik heb best een aantal nummers al klaarliggen en we kunnen natuurlijk ook nieuwe dingen maken in mijn studentenkamer die inmiddels net iets teveel op een studio lijkt.

Ik ben zelf groot fan van blues en bluesrock (SRV, Jimi Hendrix, Peter Green maar ook Kaleo en Marcus King) en ook van wat meer alternatieve singer/songwriters (King Krule, Ben Howard, Dermot Kennedy). Het type muziek wat ik zelf maak zit hier ergens tussenin maar neigt wat meer naar het experimentele.

Idealiter zoek ik een drummer, bassist en een toetsenist maar ik zie met veel instrumenten mogelijkheden. Stuur me gerust een bericht dan wisselen we wat muziek uit en kunnen we kijken of er een klik is!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar