Gitarist zoekt Band in Nijmegen

15 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Nijmegen"

Ik speel al jaren elektrisch gitaar (stratocaster) en ben de laatste jaren ben ik me op dat gebied verder aan het ontwikkelen, o.a. door me bezig te houden met soleren. Inmiddels ben ik er wel klaar voor om in een band te spelen. Hier en daar heb ik al wel eens meegespeeld, meegekeken, maar nog... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Hanna op 03-03-2024, 123 keer bekeken.

Hi, ik ben Stijn (32) en zoek een bandje of mensen om latin muziek mee te maken in Nijmegen. Het mag laagdrempelig en gaat mij vooral om de lol. Ik hou vooral van bandjes zoals Rodrigo y Gabriela, Manu Chao, Buena vista social club en Fondo Flamenco. Stuur gerust een berichtje.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Stijnband op 07-01-2024, 62 keer bekeken.

Hi, ik ben Stijn, een 32-jarige gitarist, en zoek een bandje in Nijmegen. Ik speel het liefst grunge, poppunk, nu-metal of andere rock muziek uit de jaren '90/'00. Denk aan Nirvana, Blink 182, the Offspring, soad en Limp Bizkit. Maar ook allerlei andere muziek zoals the Police en rhcp. Ik speel... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Stijnband op 07-01-2024, 92 keer bekeken.

Hoi, ik ben Liam, 17 jaar, en ik ben op zoek naar een band om mee te spelen. Ik speel zo’n 5 jaar gitaar en wil in een vaste band spelen. Ik ben erg divers in wat ik kan spelen, maar het liefst speel ik (blues)rock. (Denk aan Hendrix, Cream, Led Zeppelin) Cover band en eigen materiaal vind ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Liam17084 op 10-06-2023, 180 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 38 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben al een aardige stapel aan riffjes en ideeΓ«n liggen waar we eventueel iets mee kunnen om samen nummers mee... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker smeets_robin op 05-04-2023, 222 keer bekeken.

Hey! Ik ben Yannick, ik ben een 18 jaar oude student en op zoek naar een serieuze band die progressieve metal/rock muziek maakt in Nijmegen. Zelf speel ik al 9 jaar gitaar en ik schrijf ik ook mijn eigen muziek. Eigen materiaal of de ambitie om zelf nummers schrijven zou tof zijn, daarnaast is wat... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yannick K op 13-02-2023, 238 keer bekeken.