Gitarist zoekt Band in Nijmegen


16 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Nijmegen"

Gitarist, geboren in 1961 zoekt een blues(rock) band in de regio arnhem nijmegen. ik speel sologitaar,mondharmonica en zing tweede stem. Ruime ervaring in allerhande coverbands en rockbands met eigen repertoire. Technisch en wat betreft installatie veel mogelijkheden, van (hard)rock tot blues. Mijn... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker zjeeraar op 20-03-2023, 52 keer bekeken.

Hey! Ik ben Yannick, ik ben een 18 jaar oude student en op zoek naar een serieuze band die progressieve metal/rock muziek maakt in Nijmegen. Zelf speel ik al 9 jaar gitaar en ik schrijf ik ook mijn eigen muziek. Eigen materiaal of de ambitie om zelf nummers schrijven zou tof zijn, daarnaast is wat... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yannick K op 13-02-2023, 113 keer bekeken.

Mijn naam is Ster (man, 31) en ik ben een gevorderde gitarist op zoek naar een band. Ik ben in veel verschillende stijlen geinteresseerd - van Hip-Hop en R&B tot punk rock. Mijn favoriete artiesten zijn Tupac, Amy Winehouse, Jimi Hendrix en de Amerikaanse Rockband CKY (titels van nummers: 96 quite... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gitarist34 op 31-01-2023, 145 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 37 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben al een aardige stapel aan riffjes en idee├źn liggen waar we eventueel iets mee kunnen om samen nummers mee... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker smeets_robin op 26-01-2023, 265 keer bekeken.

Hi, zou het heel leuk vinden samen met anderen nummers van de Gipsy Kings te spelen - en meer in zijn algemeenheid Rumba Flamenca Bijv met een andere gitarist, de een de melodie de ander de akkoorden. Maar bas en percussie natuurlijk ook super. Ik heb lang Flamenco les gehad, dus beheers de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Joycen op 09-10-2022, 135 keer bekeken.

Ik ben een 27-jarige gitarist met een passie voor (classic) rock, blues, soul en funk. Ik heb ruime band- en podiumervaring, kan soleren en improviseren en kan ook wat backing vocals doen. Ik zoek een band die (twee)wekelijks repeteert in of nabij Nijmegen en eigen werk wil maken. Ook is het fijn... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker LeonT op 01-08-2022, 234 keer bekeken.

Ben 60+. Vroeger heb ik basgitaar gespeeld in diverse muzieksoorten. Tegenwoordig niet meer, maar dat heb ik zo weer opgepikt. Sinds een jaar of 15 speel ik ook gitaar (Fender Strat). Momenteel bij een coverband met een gevarieerd repertoire: van oude soul, countryrock, rock tot disco. Ik zoek er... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker tralaladiedeliediedie op 26-07-2022, 270 keer bekeken.