Gitaristen Gezocht in Utrecht


23 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Utrecht"

Voor mijn muzikale project ‘Het Laatste Woord’, ben ik (David, 28 jaar) op zoek naar een gitarist. ‘Het Laatste Woord’ maakt catchy Nederpop/popliedjes met speelse teksten, onder meer over Korenwolven, jongens die in een ton wonen, en een man die ’s avonds (in bed) ‘denkt aan dat hij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker davidbogaers op 06-06-2023, 4 keer bekeken.

Toetsenist op zoek naar muzikant of bandje die muziek willen maken in de stijl van: Balthazar, the Beatles, Yorick van Norden, the Haunted Youth, Elephant, e.d.. Zijn er muzikanten die in die richting muziek willen maken... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jkees op 21-02-2023, 142 keer bekeken.

Feestband 2mf zoekt een nieuwe gitarist! Wij zoeken een gitarist die feeling heeft met verschillende muziekstijlen en die zich thuis voelt op het podium of graag het podium op wilt. Of je nu een fan bent van pop, rock, nederlandstalig of hip hop, als jij je thuis voelt met de gitaar in de hand, dan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker remcovandenderen op 29-01-2023, 412 keer bekeken.

Hoi, Party/Coverband Tape-That incl blazers zoekt een (lead)gitarist! Onze nieuwe gitarist moet vanwege het repertoire lekker breed inzetbaar zijn en moet ook de bijbehorende solo’s niet schuwen. Wij zijn geen profs en dit verwachten we ook niet van jou, wel dat je handig genoeg bent om het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Edmusic op 27-01-2023, 468 keer bekeken.

Wij (ex-Stone Oak Cosmonaut, drummer, slaggitarist, bassist en zanger/space) zoeken een (lead)gitarist/zanger. Onze stijl is stevige (stoner/doom)rock met veel Space en niet altijd zang. Denk Hawkwind meets Tool meets Black Sabbath meets Metallica meets alles wat maar rockt. Doel is elke week eigen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Marcel Space op 24-01-2023, 259 keer bekeken.

Trap het nieuwe jaar af met een goed voornemen join the Towrunnerband!! Wij zijn Towrunner een vierkoppige formatie uit Zeist. De muziek die we maken is melodieuze rock met een flair voor andere invloeden zo nu en dan kortom veelzijdig. We hebben een eigen opnamegelegenheid en recorden daar onze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Tugger op 30-12-2022, 429 keer bekeken.

Hoi potentieel nieuw bandlid! Hou jij van dromerige gitaren? Hou je van opgaan in muziek? Ben je fan van DIIV, The Haunted Youth en War On Drugs? Dan zoeken we jou! Ik en mijn broer zijn van plan om shoegaze-rock te gaan maken, echter zoeken we nog een gitarist die hier graag aan mee wilt werken.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Kees03 op 14-12-2022, 191 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Utrecht"