Gitaristen Gezocht in Utrecht

22 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Utrecht"

Na de zomerperiode gaat onze Thin Lizzy tribute een doorstart maken en we zoeken daarvoor een gitarist. Het doel is om een goede tribute act neer te zetten en regelmatig te gaan spelen op leuke podia. Daarvoor willen we de sound en feel van de originele band zoveel mogelijk benaderen. We richten... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker epajanssen op 17-09-2023, 47 keer bekeken.

Voor mijn muzikale project ‘Het Laatste Woord’, ben ik (David, 28 jaar) op zoek naar een gitarist. Ik zoek iemand die zowel slag- als leadgitaarpartijen kan spelen, en die kan meehelpen met het arrangeren van mijn songs. ‘Het Laatste Woord’ maakt catchy Nederpop/popliedjes met speelse... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker davidbogaers op 17-07-2023, 104 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn Dave, Rob, en Yvette. Wij vormen samen sinds 2020 een pop/rock coverband uit de omgeving van Utrecht. Helaas gaat onze drummer ons verlaten en daarom zoeken wij een nieuw bandlid. Doordat Dave (nu bassist) en Rob (nu gitarist) beide goed zijn op zowel de bas als de gitaar, zijn we op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker yvetteV op 22-06-2023, 387 keer bekeken.

Mijn naam is Janneke, ik ben 34 en woon in Nieuwegein en ik ben op zoek naar een gitarist die mij akoestisch wil begeleiden. Ik werk graag samen aan act waarmee we ook daadwerkelijk kunnen gaan optreden, in eerste instantie covers en later misschien ook eigen liedjes schrijven. Mijn muzieksmaak is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker jannekeves op 06-06-2023, 218 keer bekeken.

Toetsenist op zoek naar muzikant of bandje die muziek willen maken in de stijl van: Balthazar, the Beatles, Yorick van Norden, the Haunted Youth, Elephant, e.d.. Zijn er muzikanten die in die richting muziek willen maken... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jkees op 21-02-2023, 187 keer bekeken.

Feestband 2mf zoekt een nieuwe gitarist! Wij zoeken een gitarist die feeling heeft met verschillende muziekstijlen en die zich thuis voelt op het podium of graag het podium op wilt. Of je nu een fan bent van pop, rock, nederlandstalig of hip hop, als jij je thuis voelt met de gitaar in de hand, dan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker remcovandenderen op 29-01-2023, 493 keer bekeken.

Hoi, Party/Coverband Tape-That incl blazers zoekt een (lead)gitarist! Onze nieuwe gitarist moet vanwege het repertoire lekker breed inzetbaar zijn en moet ook de bijbehorende solo’s niet schuwen. Wij zijn geen profs en dit verwachten we ook niet van jou, wel dat je handig genoeg bent om het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Edmusic op 27-01-2023, 629 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!