Gitaristen Gezocht in Amersfoort


11 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Amersfoort"

Ophidian Forest is een black metal band met leden uit Nederland en de VS. Sinds 2006 hebben we 5 albums en twee split releases uitgebracht. De stijl van ons laatste album is onmiskenbaar progressief (ooit begonnen we als chaotic pagan black metal). Onze laatste gitarist was uitstekend, zeer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Amalgamoth op 25-02-2023, 101 keer bekeken.

Ben jij een goede slaggitarist die af en toe een solo speelt. Ben jij geschikt voor een medley feestband. Ben jij klaar voor de feesttenten, dorpsfeesten en meer.... Project speelt met backingtracks. Leeftijd boven de 30 en ouder. Zin in een feestje reageer dan snel.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker alle13vout op 30-01-2023, 194 keer bekeken.

Wij zijn een gospel/rock genaamd Xposure die na een stop van zeven jaar weer een doorstart aan het maken zijn. Hiervoor zoeken wij een gedreven en ervaren gitarist die naar muziek van gezelligheid houdt en blij wordt van goede muziek met een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Paul Willemsen op 26-10-2022, 101 keer bekeken.

Graag komen we in contact met een gitarist die liefde heeft voor de muziek van Muse. We oefenen wekelijks in een eigen oefenruimte in Hoogland. Plezier in het maken van de muziek staat voorop. Af en toe een optreden hoort daar bij maar niet te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Crampton op 01-04-2022, 233 keer bekeken.