Gitaristen Gezocht in Amersfoort


12 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Amersfoort"

Heey! Ik ben Justin, zanger, 30 jaar uit Amersfoort en zoek een gitarist die mij wilt begeleiden. Vind rnb, Funk, rock en soul leuk. Heb jij interesse? Let me know! Je kan me vinden op Instagram justinheaven_music en ben per whatsapp te bereiken op 0681115691. Groet,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Justindrummer op 04-06-2023, 37 keer bekeken.

Ophidian Forest is een black metal band met leden uit Nederland en de VS. Sinds 2006 hebben we 5 albums en twee split releases uitgebracht. De stijl van ons laatste album is onmiskenbaar progressief (ooit begonnen we als chaotic pagan black metal). Onze laatste gitarist was uitstekend, zeer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Amalgamoth op 25-02-2023, 181 keer bekeken.

Ben jij een goede slaggitarist die af en toe een solo speelt. Ben jij geschikt voor een medley feestband. Ben jij klaar voor de feesttenten, dorpsfeesten en meer.... Project speelt met backingtracks. Leeftijd boven de 30 en ouder. Zin in een feestje reageer dan snel.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker alle13vout op 30-01-2023, 241 keer bekeken.

Wij zijn een gospel/rock genaamd Xposure die na een stop van zeven jaar weer een doorstart aan het maken zijn. Hiervoor zoeken wij een gedreven en ervaren gitarist die naar muziek van gezelligheid houdt en blij wordt van goede muziek met een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Paul Willemsen op 26-10-2022, 114 keer bekeken.