Gitaristen Gezocht in Amersfoort

10 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Amersfoort"

Ik ben Jasper en zoek naar een band om er vooral lol voor te hebben . Richting van muziek is , rage against the machine , Guns N’ Roses , The white stripes , Bon Jovi , Zelf speel ik cajon Het liefst iemand die in Amersfoort woont en die van Rock muziek houd Graag wil ik een vrienden groep dat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker S.W.M VonLinn op 05-04-2024, 79 keer bekeken.

Heey! Ik ben Justin, zanger, 30 jaar uit Amersfoort en zoek een gitarist die mij wilt begeleiden. Vind rnb, Funk, rock en soul leuk. Heb jij interesse? Let me know! Je kan me vinden op Instagram justinheaven_music en ben per whatsapp te bereiken op 0681115691. Groet,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Justindrummer op 04-06-2023, 215 keer bekeken.

Nog steeds gezocht: Een metal gitarist voor internationaal project Ophidian Forest. Stijl kenmerken: doom metal, prog metal, melo-death (Gothenburg) en voorheen ook black metal. We doen geen Metallica, geen Led Zeppelin, blues of covers. Maar…Heb je al ervaring met opnames maken, albums... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Amalgamoth op 25-02-2023, 296 keer bekeken.

Ben jij een goede slaggitarist die af en toe een solo speelt. Ben jij geschikt voor een medley feestband. Ben jij klaar voor de feesttenten, dorpsfeesten en meer.... Project speelt met backingtracks. Leeftijd boven de 30 en ouder. Zin in een feestje reageer dan snel.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker alle13vout op 30-01-2023, 370 keer bekeken.

Wij zijn een gospel/rock genaamd Xposure die na een stop van zeven jaar weer een doorstart aan het maken zijn. Hiervoor zoeken wij een gedreven en ervaren gitarist die naar muziek van gezelligheid houdt en blij wordt van goede muziek met een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Paul Willemsen op 26-10-2022, 232 keer bekeken.