ZEN HYENA zoekt Lead-Gitarist (Enschede)

ZEN HYENA zoekt Lead-Gitarist

In Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Zen1 op 04-03-2024, 101 keer bekeken.

Hoi!

Ik ben Milad, 32, zanger/bassist/componist uit Enschede en ik ben de band ZEN HYENA gestart.

ZEN HYENA is een nieuwe band met ambities. Er is al een eerste album gemaakt als visitekaartje door mij en er wordt nu gezocht naar een gedreven lead-gitarist om naar "the next level" te gaan. Het uiteindelijk doel is een gedreven driemansband te starten. Er is ook ruimte voor backing vocals (niet verplicht!).

Wat ik zoek in een lead-gitarist:
- Toewijding: Onze repetitieavonden staan vast en zijn heilig, ik wil iemand die er elke week vol enthousiasme bij is en dit hoge prioriteit geeft.
- Investering: Om te groeien als band zal er ook geïnvesteerd moeten worden, hier wil je ook aan bijdragen. We delen de lusten en de lasten.
- Liefde voor de stijl: Luister naar de nummers op Spotify en YouTube. Het is belangrijk dat dit soort muziek je aanspreekt en je er oprecht van geniet.
- Ambities: Als jij droomt van het delen van je talent met een live publiek, dan zitten we op dezelfde golflengte. Het doel is om te kijken hoe ver we kunnen komen!
- Samenwerking: Jouw creatieve inbreng en inzicht is cruciaal. Je wil samenwerken en deelt je mening en voegt ook je eigen smaak toe.

Herken je jezelf hierin? Heb je zin om mee te bouwen aan de toekomst van ZEN HYENA? Laat dan van je horen! Stuur een berichtje met (voorkeur) een link naar jouw gitaarkills en vertel waarom jij de lead-gitarist bent waar ik naar op zoek ben.

Milad - ZEN HYENA

ZEN HYENA - LUX SIT