Gitaristen Gezocht in Enschede

6 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Enschede"

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 09-03-2024, 55 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Milad, 32, zanger/bassist/componist uit Enschede en ik ben de band ZEN HYENA gestart. ZEN HYENA is een nieuwe band met ambities. Er is al een eerste album gemaakt als visitekaartje door mij en er wordt nu gezocht naar een gedreven lead-gitarist om naar "the next level" te gaan. Het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Zen1 op 04-03-2024, 99 keer bekeken.

Hoi , We zijn een groep van 3 leden en bestaan uit gitaar , drums en bas. Ons naam is Fab Five ( artistieke vrijheid ). We zijn tussen 72 , 69 en 59 jaar oud en zijn op zoek na een tweede gitarist die ook als het mogelijk is , backing vocals kan zingen. Onze repertoire : Blues , Rock , een beetje... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Basopa54 op 16-02-2024, 183 keer bekeken.

Wij, enthousiaste band, zoeken een solo gitarist voor onze 60/70 jaren band. Bezetting: zanger, 3 zangeressen, gitarist/zanger, drummer, toetseniste en bassist. Wij spelen 60/70 jaren muziek, maar zijn daar zeker niet star in. Repeteren doen we op zaterdagochtend in Oldenzaal in een prima... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker 7325hx@gmail.com op 08-05-2023, 343 keer bekeken.

In oprichting Prog. (stevige) Rockband Timeless Sin uit Enschede is opzoek naar jou (m/v 18+). Ben je een gitarist of toetsenist en zie je het zitten om samen met ons een EP op te nemen en daar een show omheen te bouwen voor optredens en festival werk? Reageer dan snel! Qua stijl denk aan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Drummer1997 op 30-01-2023, 381 keer bekeken.

Sixtiesband met bestaand repertoire o.a The beatles, rolling stones, Elvis, Cliff Richard, The Beach Boys enz zoekt muzikanten voor nieuwe bezetting liefst ervaren 65 plussers... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker reini op 25-07-2022, 322 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Enschede"