Jazz gitarist gezocht voor serieus project (Groningen)

Jazz gitarist gezocht voor serieus project

In Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker gcsmit1970@gmail.com op 24-04-2023, 293 keer bekeken.

Voor een net opgestart project in de regio Groningen, met goeie leads naar goed betaalde gigs, zoek ik een (jazz) gitarist die ook affiniteit heeft met latin muziek.
Het project is een basis band met zang, toetsen, bas en drums, welk eventueel uit te breiden is met meer muzikanten, zoals blaasinstrumenten, gitaar, percussie en backing vocals. Naar gelang van de wensen en het budget van de opdrachtgever.

De basis is de betere pop- soul- en funkmuziek uit de jaren 70 en 80 (Stevie Wonder, George Benson, Michael McDonald, Al Jarreau, Michael Jackson, Bill Withers etc), gemarineerd in een bedje van jazz en geserveerd met latin elementen.

Van alle tracks en arrangementen zijn opnames en backing tracks beschikbaar zodat er vooral thuis geoefend kan worden. Repetities uiteraard ook mogelijk indien gewenst.

We zoeken dus een ervaren gitarist om zich bij de club te voegen, die de finesse van de nummers kan inschatten, funky rifjes kan spelen en her en der een solo kan produceren.

Klinkt goed? Neem vrijblijvend even contact op en we organiseren een jamsessie om kennis te maken!

promovideo groove recipe