Gitaristen Gezocht in Groningen

9 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Groningen"

Ik zoek een gitarist die het leuk vind om het bekende jazz werk te spelen. All of me, fl;y me to the moon etc. Ik speel sax en in het verleden had ik een gitarist en we traden af en toe op. Soms aangevuld metb een zangeres. het is dus fijn als je slag wil spelen. Ik heb eventueel een rep ruimte... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Everhard op 07-12-2023, 114 keer bekeken.

Wij zijn een enthousiaste band met eigen werk, een eigen oefenruimte en momenteel in de opname fase zitten. Onze oude gitarist is wegens een verhuizing niet genoeg beschikbaar, dus zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Wij beschouwen dit project als een serieus project waarin wij wekelijks... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MilanKalaba op 25-10-2023, 278 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, bassist en pianist op synths. We proberen een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 301 keer bekeken.

Hello musicians :) I am Martin - 27 from the Czech Republic and I am looking for some interesting musicians or band to play with. I am an acoustic guitarist who also like singing. I do like rock and soft rock. I am also very interested in busking so it would be great if you are open to it. Have a... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker martinbures op 10-08-2022, 237 keer bekeken.

Wij zijn Joanne en Marissa. Graag willen we meer bezig zijn met muziek en daarvoor zoeken we iemand die een instrument speelt (gitaar of piano) om samen muziek mee te maken. Het lijkt ons leuk om covers op te nemen, liedjes te schrijven en wie weet wat er op ons pad komt. We houden van ballads,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Marissa op 25-05-2022, 327 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Groningen