Gitaristen Gezocht in Groningen


12 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Groningen"

Hi, wij zijn Maud en Rosa en wij willen graag een bandje starten. We spelen drums en gitaar. We spelen iets meer dat een jaartje en klaar voor om in een bandje te gaan. Door een bandje te starten willen we meer leren. We hopen daarbij ook een paar leuke vrienden bij te krijgen. We luisten... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Rosa25 op 18-03-2023, 63 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, bassist en pianist op synths. We proberen een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 122 keer bekeken.

Hello musicians :) I am Martin - 27 from the Czech Republic and I am looking for some interesting musicians or band to play with. I am an acoustic guitarist who also like singing. I do like rock and soft rock. I am also very interested in busking so it would be great if you are open to it. Have a... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker martinbures op 10-08-2022, 123 keer bekeken.

Wij zijn Joanne en Marissa. Graag willen we meer bezig zijn met muziek en daarvoor zoeken we iemand die een instrument speelt (gitaar of piano) om samen muziek mee te maken. Het lijkt ons leuk om covers op te nemen, liedjes te schrijven en wie weet wat er op ons pad komt. We houden van ballads,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Marissa op 25-05-2022, 205 keer bekeken.

Sixtiesband Jack and the Rewinders zoekt een sologitarist en een toetsenist Sixtiesband Jack and the Rewinders speelt in een 6-mans bezetting nummers uit de periode 1955-1969. Klassieke rock’n roll, Engelse en Amerikaanse sixties, Nederbeat3, instrumentals, soul, blues, etc., alle stijlen komen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker op 14-05-2022, 159 keer bekeken.

Hey yo! Ik ben Rick, 32 jaar, ik woon in Groningen en voor mijn rap/rock act Rickismalls zoek ik bandleden. Sowieso zoek ik een drummer, gitarist en een bassist, maar ook een toetsenist en/of iemand die uit de voeten kan met turntables zijn meer dan welkom! Ik werk momenteel aan mijn levensproject,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker rickrotman1990@gmail.com op 09-04-2022, 263 keer bekeken.

Wij zijn een startende band die dringend een goede (achtergrond)zanger/gitarist nodig heeft. Wij houden van close harmony in de muziek. Denk daarbij aan Eagles, CSN&Y, Venice, etc. Wij zijn ervaren muzikanten (Drum,Bas en gitaar, alle 3 met stem) en zoeken dan ook een ervaren muzikant. Er word in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Onyxus op 18-03-2022, 237 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Groningen

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Groningen"